Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Metin Bug

pasio1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wam przedstawić bug który znalazłem w easy metinie

Który polega na graniu na bocie do woli ...

:rolleyes: włączamy bota gdy mamy darmową godzinę ... darmowa godzina sie konczy my sie szybko wylogowywujemy z postaci i czekamy ok 5 - 10 min i potem znów logamy na postać np. jest godzina 17:58 i wychodzimy z postaci ale metin musi być włączony dalej na EM ...czekamy np. 8 min. ale żeby godzina była po 18:00 w tym przypadku ... Cieszymy się grą :P

Sam tak robię i robić będę :D ostatnio bot jechał od 17:20 do 7 rano Wiec to dowód że działa

mpc_awehsh.jpg

Liczę na +

Opublikowano

autor tematu możesz to wyjaśnić powoli jeszcze raz? :)

@EDIT

już wiem o co chodzi dajemy wyloguj w metinie i jak minie godzina w eeasymetin2 logujemy sie na swojego hara i działa dobrze mówie?

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

wbijasz na metka ... expi ... wylogasz w ostatnich min wolnego czasu i po godzinie w któerej powinien sie wyłączyć zalogować jeszcze raz i grać ... w tym cała filozofia...

Opublikowano

Niech ktos zrobi Tuta i doda video TUT a nie nabazgrane niesensownie

Przeczytaj temat 3 razy i zrozumiesz a potem jeszcze posty i dasz rade :)

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Może ja wam to wytłumaczę. Koledze chodzi o to że darmowa godzina trwa w godzinach 17-18. BUg polega na tym że korzystacie z free time -u a gdy już będzie coś koło godziny 17;56 (końcówka free time -u) to wylogowujecie się z postaci do Metina ( nie wyłączacie go ) Gdy już będzie po godzinie 18 np. 18;06 logujecie się na postać a EM2 dalej działa. Może moje tłumaczenie wam pomogło, ale nie wiem czy to działa ponieważ sam tego nie używam:D

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

jakie wy debile jestescie z IQ chyba 50.... ziomek napisal wyraznie a wy kurwa debile chyba,,,,,,,, czytanie ze zrozumeiniem chyba przespaliscie na polskich

pozdro wam

Silny Bicu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...