Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catalyst- Hax Public

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

UP jak pisze Ci w grze nie mozesz sie polaczyc czy cos tam masz bana sprawdz steam ustawienia i status vac a po 2 steam sie otworzy na banie tylko nie pograsz w gry steam multiplayer

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

UP aha no możliwe ale i tak nie opłaca sie używać hacków bo można bana załapać jak np ja dzisiaj załapałem i 130 zł poszło sie rypać teraz tylko czekać na altera

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

taa pach bloknął tego hacka którego narazie nieużywałem

i zamulił wszyskim grę itak za max 7 dni będzie nowy który zadziała więc niewiem poco treyarch się trudzi

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Uzu

Ja się nie dziwie że złapałeś bana jak wyraźnie ci pisze że jest wykrywalny ^^ zal mi takich jak ty....

Nawet na stronie gdzie zrobili haxa pisze że jest wykrywalny Ale jak wy nie możecie poczekać 2 tyg na nowego haxa to naprawde macie coś z głową ^^

Pozdro : )

Bywalec
Opublikowano

Majkel żal do se możesz mówić do kolegów nie do mnie ok?Miałem problemy z przeglądarką i nie mogłem zobaczyć czy jest wykrywalny a po 2 już se zcrackowałem mp i gram normalnie

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

omg jak ktoś wyżej napisał w opisie hacka jest napisane że jest wykrywalny to czemu się dziwicie że bana dostaliście :P

narazie gra jest świeża i szkoda kasy na nie dopracowane hacki albo amatorskie gówienka bo 1 lepszy update i większość użytkowników dostaje bana ;p czekam na sprawdzony i wypróbowany Texture hack ;] szkoda ryzykować aimbotem albo wh bo gry są nagrywane i można każdego killa obejrzeć w zwolnionym tempie z każdej perspektywy xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Bywalec
Opublikowano

ehh nie kumasz ze hack jest WYKRYWALNY i nie działa po patchu

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Skoro hack nie dziala to zamykam temat zeby spamu nie bylo.

Jak wyjdzie jakas aktualizacja to niech autor tematu napisze do mnie na pm i otworze.

/zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...