Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum Zmiana Statów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy ale mam nadzieje że nie ostatni post na tym forum :) Chciałbym was prosić o pomoc w zmianie różnych statystyk na forum wytłumaczę o co mi chodzi na przykładzie będzie wam łatwiej zrozumieć :D mamy forum np d2trade i jak zmienić wartość FG (forum gold). Czy jaest jakis sposób aby to zrobić?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma, chyba, że się włamiesz do bazy. A nie włamiesz, bo wyglądasz na kolejnego debilka któremu zachciało się haxować :)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Załóżmy że się włamałeś to jest kilka możliwości :

1.Zrobią cofkę

2.Zgłoszą na policje

3.Zrobią 10razy lepsze zabezpieczenia niż wcześniej!!!

Proszę o CLOSE

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

dzieci, co wy z tą policją tak ciągle ??

POLICJA NIC NIE MOŻE ZROBIĆ W ŻADNYM WYPADKU BO JAK I CO ZROBI SKORO NIE MA PRAWNYCH MOŻLIWOŚCI , A STRASZYĆ NIĄ MOŻNA CO NAJWYŻEJ MALUCHY

zmienić można się co tylko chce w bazie, uzywając exploitów pisanych dla oprogramowania obsługującego serwer i baze danych , po kilku latach nauki potrzebnych języków programowania i obsługi baz danych moze się wkońcu uda

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

1. Nie cofkę, tylko ban na konto.

2. Możliwe ale nie zawsze.

3. Jasne, nie pieprz głupot.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

robem pewien jesteś że nic nie może zrobić :) bo ja taki pewien nie był bym a wiesz czemu np włamał się do serweru jakiegoś oni to zgłaszają i ma najast policji na chacie , mamę wystraszą ZAWAŁ :( i tyle by narobił potem sprawa w sądzie i pierdzi w stołek taka prawda jest . A co do autora to masz na prawdę marzenia jak nie wiem co :P