Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Czy Psp ?

MaCocQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio kłuciłem się z kolegą o lepszych konsolach.Mówiłem , że Xbox 360 jest lepszy a on twierdzi ,że PSP jest lepsze.

Xbox 360:

Zalety:

+Kinect który umożliwia granie za pomocą ruchów ciała bez pomocy innego sprzętu typu rękawicy buty ...

+Gdy wychodzi jest premiera nowiutkiej gry jest już na xbox 360..

+Gra wieloosobowa

+Można grać przez sieć

+Nie wiem czy mozna ale cxhyba można fulmy oglądać

+Bardzo dobra grafiką

Miniusy :

-Gry są od 150-300 zł

-Nie jest przenośny

PSP:

Zalety:

+Przenośny

+Gry w zakresie od 50-150 zł

+Możliwość ogłądania filmów

+Skype + wbudowane Wi-Fi ( Z tego co słyszałem )

+Baterie nawed długo trzymają

Minusy :

-Nowe gry na PSP wychodzą troszke pózniej niż na Xbox 360

-Brak kinecta

Piszcie która konsola lepsza .. Nie piszcie , że PS3 lepszy bo pytam o xbox 360 i psp ... Uzasadnijcie wybór i dopiszcie jakieś zalety ;) Pozdro

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

JA ci polece PSp masz neta Wi-Fi jest wbudowane Wcale nie muszisz kupować gier oddajesz to kolesia jakiegoś i zmienia ci Softa i sciagasz gry wlaczasz i grasz filmy mozna ogladac piosenki filmy mozna nagrywac tylko trzeba miec specialną kamerke Bateria jak sie bawisz wytrzymuje ok 3H.

A co do X360 też spoko dużo gier itp. Ale osobiście wole PSp;]

Opublikowano

Sam sobie musisz odpowiedzieć do czego ma służyć twoja konsola. Xbox zdecydowanie hardcorowe granie i wspaniałe domowe centrum multimedialne które świetnie się spisuje. PSP o wiele bardziej okrojone możliwości ale sami wiemy jest to konsolka przenośna, również dobrze służy jako mała szafa grająca, odtwarzacz filmów itp. Musisz sprecyzować wymagania i oczywiście możliwości finansowe. A co do waszej kłótni co jest lepsze - ta kłótnia nie ma żadnego sensu, ponieważ nie porównujecie konsoli stacjonarnej ze stacjonarną ani handhealda z handhealdem tylko mieszacie te 2 gatunki. To jest jak porównywanie motorówki z helikopterem. Bo z niej możesz łowić ryby, a z helikoptera raczej cięzko. Natomiast motorówką nie polatasz, a helikopterem tak.

card.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Oczywiście Xbox, zobaczymy co to będzie za shit nowy psp ;p

Opublikowano

Sam sobie musisz odpowiedzieć do czego ma służyć twoja konsola. Xbox zdecydowanie hardcorowe granie i wspaniałe domowe centrum multimedialne które świetnie się spisuje.

Bez blu-ray nie ma centrum multimedialnego.

Ps3 > X360 > psp

RAsfepN.png
Opublikowano

Bez blu-ray nie ma centrum multimedialnego.

Ps3 > X360 > psp

Bullshit,

równie dobrze mogłbyś powiedzieć, że bez telewizora 3D nie ma centrum multimedialnego i tak w kółko do osranej śmierci.

card.png

Opublikowano

To jak wybierać pomiędzy gównem(PsP),a kawiorem(XBox).

Wybierz XBoxa...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Xbox i to bez porównania. Nie dość że teraz cena spada to do tego nowe gry wychodzą na Xboxa pierwsze. Teraz jak wychodzi fajna gra to najczęściej na Xboxa jest 2 lata po premierze a na kompa odwlekają... Nie które fajne gry są tylko na Xboxa na psp ich nie ma np. Halo: Reach, Vanquish, Assassin's Creed.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Bullshit,

równie dobrze mogłbyś powiedzieć, że bez telewizora 3D nie ma centrum multimedialnego i tak w kółko do osranej śmierci.

No tak, bo przecież to wielka przyjemność oglądać filmy na dvd, jebać full hd, dvd najlepsze, tak?

RAsfepN.png
Opublikowano

PSP dobre, bo możesz brać na wycieczki, na namiot, gdziekolwiek chcesz. Ktoś wyżej napisał, że na PSP nie ma Assasina - jest assasin, działa bez zarzutów.

Ja bym wziął PSP gdybym miał taką możliwość.

Opublikowano

@UP no tak ale jak ci ktoś ukradnie albo coś ?

A Xbox 360 na obóz sportowy se wezmę z monitorem i kabelkiem VGA podłącze i gram ... Dzięki za porady ... Wybiorę se Xbox 360 bo jest zdecydowanie lepszy a u kolegi grafa mnie powaliła ... Temat do zamknięcia Zara zgłoszę modowi :P

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...