Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! E-Mail Password ;( Zapomniałem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Gram już w silka 4 lata, i jakoś rok temu odechciało mi się grać ponieważ okradli mi chara. Zaraz po tym zmieniłem hasło i e-mail.

Teraz gdy wróciłem na ISRO chciałem się zalogować ale zapomnialem hasła, więc postanowiłem zmienić je.

Gdzy wszedłem na silkroadonline.net i chcialem zmienić hasło przypomniałem sobie że zmieniałem e-mail .. oczywiście miałem zapisany na kartce lecz on nie działał.. ;O;O;O

bo z tego co się orientuje to secret answer nie da sie zmienić to tylko jest opcja zmiany e-mail.

Ani ten stary ani ten nowy nie działa. ;/

Postanowiłem więc sprawdzić dostępność e-maili.

Gdy próbowałem utworzyć nowe konto, wpisując e-maile sprawdzałem ich dostępność i ten stary i ten nowy są dostępne ;O ( jak to możliwe ? )

Od tej pory znowu odechciało mi sie grac w silka :D

Help me bo niewiem co mam robić

WTB: char ma 76 lvl , angel wing, kill i grab peta i 500 silków na koncie ;(((((((((((((((((

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Opublikowano

Jak Ci się odechciało to nie graj :D albo podajesz zły mail, a nawet jak był kiedyś podany i zmieniony potem na inny to i tak go drugi raz nie użyjesz wiec nie wiem co się stało, może ich baza danych się usunęła haha :P nie mam pojęcia :D, Na pewno coś co podajesz to nie to co jest w bazie JM:)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Właśnie chodzi o to że wszystko mam wydrukowane na kartce .. i ten e-mail nie działa.

Więc nie wiem co sie StaO o.O..

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Otóz w regulaminie joymaxu jest napisane:

(...) JOYMAX also offers Premium Service which may, from time to time, provide specified additional benefits and options. For example, if a User Account only has pre-level 10 Characters, and there has not been a log-in within 6 months on the User, and the User has not accessed Premium Service, JOYMAX reserves the right to terminate such User Account. Also, if there has not been a log-in within 12 months, notwithstanding the level of the Characters, and if the User has not accessed Premium Service, JOYMAX reserves the right to terminate such User Account.

...

"Premium Service" refers to the actions and operations related to the purchasing, utilizing money, of certain goods or services that may be used to access a game or within a game.

Co oznacza:

- Jeżeli konto posiada postacie do 10 levelu, nikt nie logował się na konto w przeciągu 6 miesięcy oraz na koncie nie były zakupione silki, to JOYMAX kasuje takie konto po upłynięciu tego czasu.

- Jeżeli na konto nie logowała się osoba przez 12 miesięcy, niezależnie od levelów postaci na koncie oraz jeżeli nie były zakupione tam silki, to konto zostaje usunięte po upłynięciu tego czasu.

To oznacza, iż Twoje konto zostało skasowane.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

Czytaj calego posta a nie pol....napisal przecierz ze mial silki....

WTF nie pisz post pod postem tylko uzywaj opcji edytuj

@edit down zobacz po WTB tak pomylil sie spojrz na przypadki danych tam wyrazow. Wytkniecie bledu to nie powod do minusowania...

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Pomocnik
Opublikowano

gdzie pisze ze mial silki? chyba ze popelnil blad uzywajac WTB

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif