Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem podobnego tematu jednak nie znalazlem takowego z jednoznaczną odpowiedzią. Bot dzien wczesniej chulal az milo, kolega poustawial fachowo gdyz sam od 2 lat korzysta z tego programu (moj 1 dzien bocenia). Dzis w piekny sloneczny poranek klikam, botek odpala silka, wpisuje login, haslo, mija pare sekund i DC. Moje pytanie: Czy jest to prawidlowe i oznacza to iz serwer jest zapchany? Podkreslam ze jezeli chodzi o inne konta dzieje sie identycznie. Jedynie raz udalo mi sie zalogowac inna postac ale nie ta ktora akurat bym chcial. Probowalem wlaczyc silka normalnie przez ikone, jednak napisane jest ze "exekute slilkroad cos tam" co pewnie oznacza ze moge tylko i wylacznie przez bocislawa odpalac gre. Pomozcie czlekowi w biedzie bo chyba nawet nooba nie chcecie na farmienie reczne skazywac:)

Uscisle jeszcze:

Wywala mnie po wpisaniu loginu i hasla.

Ustawienia w bocie sa jak w tutorialu, sprawdzilem to dokladnie/

Opublikowano

Szukałem podobnego tematu jednak nie znalazlem takowego z jednoznaczną odpowiedzią. Bot dzien wczesniej chulal az milo, kolega poustawial fachowo gdyz sam od 2 lat korzysta z tego programu (moj 1 dzien bocenia). Dzis w piekny sloneczny poranek klikam, botek odpala silka, wpisuje login, haslo, mija pare sekund i DC. Moje pytanie: Czy jest to prawidlowe i oznacza to iz serwer jest zapchany? Podkreslam ze jezeli chodzi o inne konta dzieje sie identycznie. Jedynie raz udalo mi sie zalogowac inna postac ale nie ta ktora akurat bym chcial. Probowalem wlaczyc silka normalnie przez ikone, jednak napisane jest ze "exekute slilkroad cos tam" co pewnie oznacza ze moge tylko i wylacznie przez bocislawa odpalac gre. Pomozcie czlekowi w biedzie bo chyba nawet nooba nie chcecie na farmienie reczne skazywac:)

Uscisle jeszcze:

Wywala mnie po wpisaniu loginu i hasla.

Ustawienia w bocie sa jak w tutorialu, sprawdzilem to dokladnie/

Przeinstalowalem wszystko od poczatku, skonfigurowalem i dziala.

Gdzie wczesniej popelnilem blad nie mam pojecia, przepraszam za zbedny temat.