Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Em2 Vs Chiński Farmbot

MrMisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W najbliższym czasie zamierzam kupić jeden z w/w ExpBotów. Tylko nie wiem którego wybrać :/ Pomożecie?? :P Tylko argumenty poproszę! Aha i jeszcze jedno : jest jakiś TuT jak kupić tego chińskiego farmbota?

PS jak zły dział to proszę o przeniesienie

PS2 sory że zapomniałem o prefixie :P Jakoś tak wyszło

ohcrapp1.gif
Opublikowano

farm bot na allegro....

em latwy do obslugi duzo roznych opcji itp itd ....

farm mozesz w nim wszystko tylko tzreba umiec robic skrypty idelany do 1-30lvl malze sprzedaz ;]

moje zdanie zalezy do czego chcesz;]

Opublikowano

farm bot na allegro....

em latwy do obslugi duzo roznych opcji itp itd ....

farm mozesz w nim wszystko tylko tzreba umiec robic skrypty idelany do 1-30lvl malze sprzedaz ;]

moje zdanie zalezy do czego chcesz;]

Chciałbym głównie aby lvl mi wbijał ale chcę ta na nim zarobić :) Tylko niestety nie umiem robić skryptów :/

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Chciałbym głównie aby lvl mi wbijał ale chcę ta na nim zarobić :) Tylko niestety nie umiem robić skryptów :/

skrypty są banalne ;)

Polecam tego Chińskiego bota ponieważ nie zżera tylko zasobów co EM2, nie ma ograniczeń jeżeli chodzi o uruchomienie clientów.

PS

Jbc jak bym miał dostęp do bota mogę nagrywać Tobie skrypty :).

Opublikowano

Schabowy vs wątróbka . Nie lubię wątróbki więc em2 pod nią podpiszę. Moim zdaniem FarmBot jest łatwiejszy w obsłudze, wszystko jest na wyciągnięcie ręki a i ze scryptami nie było by problemu, do tego jest tańszy i liczy się tylko czas online bota. Tyle odemnie dziękuję, dobranoc.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Chinski farmbot kosztuje 11 zl za 270 godzin grania - wystarczana 1,5-2 miesiace - sprawdzone.Dzis wyszla wersja 4.5 - wyglada ze w koncu nie wykrywalna przez hackschielda - bo wczesniej byly problemy z tym.EM2 jest w porownaniu strasznie drogi no i te bany na konta - bo HS3 wykrywa go bez problemu (zreszta poczytajcie w dziale EM2).Minusem chinola jest fakt ze sam nie oddaje expa i nie ma wbudowanego speedhacka - po za tym dziala bardzo dobrze.Ma mozliwosc reakcji na nick GMa - jesli pojawi sie GM obok bota to wyloguje na okreslony czas automatycznie.Pozdro

Opublikowano

A ja powiem to o czym nikt nie pisze....

Jeśli chcesz łupać na więcej niż 1 koncie to EM2.

Masz już wyżej różne opinie,ale.....

nigdy nikt tu nie pisze, że jeśli chcesz na farmbocie odpalić 2 konta to zżera kredyty podwójnie!

Kupisz go na np 240 godzin grania, odpalisz 2 konta to będziesz grał tylko 120 godzin.

Jedno konto równa się 1 kredyt z kupionego limitu....

W EM2 masz 3 procesy które mogą chodzić jednocześnie przez cały miesiąc...

Co do wykrywania przez HS itp....bany lecą na EM2, nie wiem jak farmbot.

Ale z tego co słyszałem to ma wyjść Update do EM2, też blokujący HS.

Moim zdaniem, jeśli chcesz yangi na allegro sprzedawać to farmbot.

Jeśli chcesz grać i wbijać lvl to zdecydowanie EM2 będzie do tego lepszy.

Ale jak zawsze dodaje... To tylko moje zdanie, zdecyduj sam :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

ten chiński to jest ten co biega po kilka postaci z nicami ajghbhnbb ?

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

nie to nie ten, te nicki - postacie to o wiele bardziej rozbudowane boty które nie ujrzą światła dziennego ponieważ używa ich tylko ci co go zrobili. Nie myśl że to ten farmbot z itemshops.com ;] oni maja w tym ich bocie opcje przezucania items, a tam mówiąc krótko automat ;]

Opublikowano

@2 UP

Mylisz się to właśnie jest scrypt na wyrzucanie item do farmbota , innego nie ma chiński tylko ma takie funkcje.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

up^ nie wiecie to sie nie odzywajcie !, to nie jest żaden automat jeszcze raz mówię. A jesli jesteście takie kozaki to proszę mi to udowodnić !

wg. mnie chinski lepszy ;]

Opublikowano
A ja powiem to o czym nikt nie pisze....

Jeśli chcesz łupać na więcej niż 1 koncie to EM2.

Masz już wyżej różne opinie,ale.....

nigdy nikt tu nie pisze, że jeśli chcesz na farmbocie odpalić 2 konta to zżera kredyty podwójnie!

Kupisz go na np 240 godzin grania, odpalisz 2 konta to będziesz grał tylko 120 godzin.

Jedno konto równa się 1 kredyt z kupionego limitu....

W EM2 masz 3 procesy które mogą chodzić jednocześnie przez cały miesiąc...

Co do wykrywania przez HS itp....bany lecą na EM2, nie wiem jak farmbot.

Ale z tego co słyszałem to ma wyjść Update do EM2, też blokujący HS.

Moim zdaniem, jeśli chcesz yangi na allegro sprzedawać to farmbot.

Jeśli chcesz grać i wbijać lvl to zdecydowanie EM2 będzie do tego lepszy.

Ale jak zawsze dodaje... To tylko moje zdanie, zdecyduj sam :)

No chyba żeś zgłupiał ... Mówie tu o "

Kupisz go na np 240 godzin grania, odpalisz 2 konta to będziesz grał tylko 120 godzin."

Odpaliłem z 6 kont i jakoś zchodzi mi po 1 godzinie tak jak bym bocił 1 kontem ^^

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

No chyba żeś zgłupiał ... Mówie tu o "

Kupisz go na np 240 godzin grania, odpalisz 2 konta to będziesz grał tylko 120 godzin."

Odpaliłem z 6 kont i jakoś zchodzi mi po 1 godzinie tak jak bym bocił 1 kontem ^^

A to ciekawe co mówisz....

Ja info mam prosto od gościa który to sprzedaje i niestety wiem, że mam racje!

Właśnie to zdecydowało, że wybrałem EM2 a nie farmbota.

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...