Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360, PS3, Wii, czy PC?

dawid9

Xbox 360, PS3, czy PC?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Xbox 360, PS3, Wii, czy PC?

• PC
      34
    • Xbox 360
      16
    • PS3
      5
    • Wii
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Grafika to nie wszystko, w fps dużo fajniej się gra z myszką i na kompie, niż na padzie ;]

Opublikowano
Grafika to nie wszystko, w fps dużo fajniej się gra z myszką i na kompie, niż na padzie ;]

I własnie tutaj przydaje się WII ja z tej konsoli jestem bardzo zadowolony. Według mnie większy realizm masz celując jak pistoletem niz analogiem. Polecam pograc w CoD WaW na WII. Mistrzostwo.

1. WII

1. PC

3. Jednak xbox za gierki samochodowe i serie Gears of War

4 PS3 ale jednak jest bardziej przyszłościowe niż x360

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

1xbox na bo dzialaja piraty

2PC po lubie siedziec na necie

3PS3 bo piraty nie dzialaja

4.Wii bo nie gralem :D

POSZUKUJE KONTA NA GMS FULL INFO KUPIE/ZAOPIEKUJE SIE !! PROSZE O KOTAKT NA PW

OFERUJE KASE NA EMS LUB CHARY NA EMS (KONTO) Z FULL INFO [CHARY NA DOBRYCH LEVELACH :D]

PROSZE O SZBKIE OFERTY :D

Opublikowano

1. PS3

2. PC

3. X-box 360

4. Wii

1 miejsce dla PS3 dlatego że ma na swoim koncie Gran Turismo 5... \../ MOC + Motor Storm... Sam mam w posiadaniu takiż otuż sprzęt i ciesze się nie zmiernie... mam dysk 80 gb ktory mi wystarcza...

5ee7a1f85f39a5ea.png
Opublikowano

@up

Wypierdalaj z tego forum i nie wracaj!

@

1. PC - niezbedne -.^

2.xbox360 (moj glos) - posiadam, miazdzy kompa na zbity ryj jesli chodzi o granie, gry wpierw wychodza na xboxa, a potem na pc, grafika jest wyrabana(HD ladne), pady zgrabne, wygodne no i zajebiste..

a co najwazniejsze da sie spiracic ;]

3.PS3 - blueray sux, nie da sie spiracic, malo gier

4.WII - malo dobrych gier, hujowe gry, zabawka na faze

@edit

w FPS'y dobrze sie gra na xboxie! nie gadac jak nie graliscie =.=

Opublikowano

ja grałem na xboxie 360 od kumpla pożyczyłem i szczerze powiem że jest zajebisty grafika cudo fakt wygodny pad (lepszy bezprzewodowy) polecam ci XboX spiracisz go i będziesz sobie nagrywał na DVD

"Nigdy nie wiadomo gdy głupi żartuje"
Opublikowano

Grałem na xboxie i na PS3 i powiem, że xbox o wiele lepszy. Są chociażby lepsze pady niż w plejce bo w xboxie są na baterie a w ps3 tzreba je ładować, więc podzczas grania na xboksie jak ci pad padnie to wkładasz nowe bateryjki i grasz dalej a PS3 jak ci padnie to huj... nie możesz grać (wprawdzie można podłączyć pady do konsoli kablem, ale mi chodzi o bezprzewodowość). Jeszcze mam takie pytanko. Kumpel mi mówił, że jak się spiratuje xkarton to potem nie można grać przez neta... Czy to prawda????

Opublikowano

Tak to prawda (nie zawsze) ale pozatym coś już podobno wymyślili ale nie wiem do końcaco.

Ja grałem na x360 w fpsy kiepsko sie gra celując analogiem. Dobrze to się gra w fife.

4.WII - malo dobrych gier, hujowe gry, zabawka na faze

i pokazujesz w ten sposób, że mało o tej konsoli wiesz. Gier dobrych jest strasznie dużo. A nie gadasz bez sensu. Najpierw się przyjżyj i pomyśl 3 razy.

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wii-EPICKA konsola.

Mnóstwo funu,i nie ma możliwości rozbicia telewizora.

Chyba,że jesteś dzieciakiem mcdonaldu z ameryki i nie zapinasz strapów i masz mniej niż 16 IQ.

Dla mnie Wii>Reszta

Pamiętajcie ludzie,po ch*j wam gra z zajebistą grafiką,skoro fabuła się nie toczy,nie jest ciekawie,i gra nie daje wam przyjemności?

1.) Wii

2.) X360

3.)PC

4.) PS3 sux.

Kur*a,nie zauważyłem daty posta,można usunąć. :/

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...