Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Daopay - Pytanie

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel chciał kupić nxy (4,050) za te 5 euro (na czas obecny 19,75zł czy coś takiego) zadzwonił, podał numer, w odpowiedzi powiedzieli mu że jest weryfikowany, później się rozłączyło a nx'ów nie ma..dlaczego?? mógłby ktoś wrzucić jakieś małe poradniki z tym związane? bo nie mogłem znaleźć

Opublikowano

Kumpel chciał kupić nxy (4,050) za te 5 euro (na czas obecny 19,75zł czy coś takiego) zadzwonił, podał numer, w odpowiedzi powiedzieli mu że jest weryfikowany, później się rozłączyło a nx'ów nie ma..dlaczego?? mógłby ktoś wrzucić jakieś małe poradniki z tym związane? bo nie mogłem znaleźć

Mam pytanie.

Czasem nie pomylił się podając numer zamówienia ?

Mój kuzyn miał podobnie zamawiając NX .

Pomylił 1 cyferkę.

Niby weryfikowało czekał.

Pieniądze zassało NX nie ma .

9368_gold.png

Opublikowano

właśnie problem w tym, że wszystko było ok. Za pierwszym razem wlasnie mowili mu, że błędny kod - poszło 7zł. zadzwonił drugi raz, wszystko niby dobrze a nx nie ma;/ w jakim czasie dochodzą??

@edit: po podaniu numeru zamówienia, i jak się wszystko zrobi dobrze to jest jakaś odpowiedź z drugiej strony typu ,,transakcja udana"? czy po prostu po tej weryfikacji nx'y powinny być na koncie?

Opublikowano

właśnie problem w tym, że wszystko było ok. Za pierwszym razem wlasnie mowili mu, że błędny kod - poszło 7zł. zadzwonił drugi raz, wszystko niby dobrze a nx nie ma;/ w jakim czasie dochodzą??

@edit: po podaniu numeru zamówienia, i jak się wszystko zrobi dobrze to jest jakaś odpowiedź z drugiej strony typu ,,transakcja udana"? czy po prostu po tej weryfikacji nx'y powinny być na koncie?

system sam powinien się rozłączyć .

Wszystko możliwe również iż zabrakło mu chodź 50 Gr i go rozłączyło zaszybko .

Jeżeli miał kasę to złóżcie reklamacje .

9368_gold.png

Opublikowano

reklamacja chyba nic nie da;/ jak to w grach bywa.

nie, zostało mu na koncie 3zł.

Hmmm .

A zalogował się na pewno na to konto co chciał NX ?

9368_gold.png

Opublikowano

po co wy to piszecie jak ja zawsze zamawiam nagrywam filmik.

jak cos mi nie pujdzie patrzą czy dzwonil ktos z tego numeru a jak sie okaze ze tak to dostaje prezent za blad

za kazda przekroczona złotówke dostaniecie 1k NX

ja w ten sposub zarabiam bo mam troche wolny telefon i zżera mi okolo 25 zeta to mam wtedy prawie 10k NX

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ale czekal na to az mu sie samo rozlaczy ???

moze przypadkiem klkinal zakoncz i lipa....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

samo się rozłączyło...;/

A był tekst : Rozmowa zakończy się za 60 sec.

i po 60 sec.

Daopay dziękuje za dokonanie czegoś tam ,

Do widzenia

Było to ?

9368_gold.png

Opublikowano

chwila, spytam się;)

@edit: mówi, że nie;/

Czyli nie została dokończona rozmowa .

dlatego nie ma NX .

Coś go rozłączyć musiało albo stracił zasięg .

9368_gold.png

Opublikowano

ja ładowałem ostatnio za 10 euro i mnie 2 razy rozłonczyło jak nie zweryfikowało numeru tranzakcji to chyba lipa jak zweryfikowało to jeszcze raz zadzwonić i podać ten sam numer a pozatym więncej zawsze wychodzi niż tam pisze dlatego warto mieć więcej kasy na koncie

nowyfolder6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...