Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Serwer Jest Legalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zamiar postawić serwer na dedyku z płatnym is czy to jest legalne?na innym forach pisze ze nie ale jak sie ma dedyka w chinach to nic nie zrobią i czy to prawda ze jak zaloze dedyka to YMIR zapuka do mnie?? ile kosztuj licencja na serwer?za odp dam 5 i +

Opublikowano

Po 1 server nie jest legalny ale nic ci nie zrobia. A szansa ze ci zapukaja jest 0.000000000000000000009% na 1000000000000000000000000000 % to takze...

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

Według mnie serwer jest w 100% legalny i możesz go założyć z is jak chcesz tylko sprawnym.

Nie opowiadaj pierdoł.

Pewnie że serwer jest nielegalny ,

Insomnia to stare dzieje, pierwszy taki dedyk i dlatego.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Czyli serwer jest nie legalny a jak zrobie takiego dedyka z płatnym is to zrobią mi coś?jest tyle serwerów jak elitemt2,dragonmt2,metin5 i im nic nie robią?

Opublikowano

nic ci nie zrobią. nie bój się. nawet profesjonalnych dedyków, takich jak tiveria się nie czepiają. bez obaw.

Opublikowano

Po 1 server nie jest legalny ale nic ci nie zrobia. A szansa ze ci zapukaja jest 0.000000000000000000009% na 1000000000000000000000000000 % to takze...

Tak naprawdę to 1% na 100%. Bo 10000000000% to masz w chuj szans matematycy z mpc ;s

Jak by się przyczepić to szansa, ze Cie zlapia wynosi 50%. Dlaczego? Bo jest albo tak, albo nie. Szanse sa wiec rowne =)

pytam sie bo nie chcem miec problemów bo np.ja jestem w szkole a tu do mojej starszej "my do pani syna"

A skad beda wiedziec, ze do syna? :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale YmiR w chinach udostępnił pliki serwerowe a potem Chinole dali go nam więc czemu miałby być nie legalny ? Ja uważam że to legalne...

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

prędzej katastrofa w kaukazie będzie niż przylecą tupolewkiem.

Opublikowano

Czytałem ze zamknęli jeden serwer ale nie wiem za co?nazwa cos na insomia czy jakos tak

Tak, Insomnia była pierwszym serwerem.

Hoster miał do czynienia z prawem, dlaczego?

Dlatego, że posiadał Is, a serwa stawiał na kompie ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Owszem jest to nie legalne ale nie bój sie nic ci nie moga zrobic :P np. dragonmt2 ma platny is im jak i tobie nic nie zrobia :]

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Insomnie pozwało GF a nie YMIR. I to nie za serwer,ale za to że wykorzystali ich szablon strony... Za samo stawianie serwera jeszcze żadnego pl dedyka nie zamkneli ;d

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ludzie, nikt z was nie ma pojęcia, poza Wojtkiem, z tych którzy się w tym temacie wypowiedzieli ...

Open, rain jak zamykasz temat, to nie pisz postu !

@TOP

Serwer jest legalny :)

Dlaczego ? To nie są pliki serwerowe gry Metin2, więc GF wam może naskoczyć, chyba że używacie ich klienta, szablonu www, lub czegoś innego ...

YMIR to koreańska firma, ale ona się zbytnio nie przejmuje że ktoś używa ICH plików serwerowych, im to lotto i tak mają programistów, na których poziomie by raczej nigdy nie będziemy, i wszystko nad czym by się wysilamy zrobią w kilka minut.

Więc reasumując, pliki są legalne, czyli serwer też, ale klient już nie :D

Opublikowano

Ludzie, nikt z was nie ma pojęcia, poza Wojtkiem, z tych którzy się w tym temacie wypowiedzieli ...

Open, rain jak zamykasz temat, to nie pisz postu !

@TOP

Serwer jest legalny :)

Dlaczego ? To nie są pliki serwerowe gry Metin2, więc GF wam może naskoczyć, chyba że używacie ich klienta, szablonu www, lub czegoś innego ...

YMIR to koreańska firma, ale ona się zbytnio nie przejmuje że ktoś używa ICH plików serwerowych, im to lotto i tak mają programistów, na których poziomie by raczej nigdy nie będziemy, i wszystko nad czym by się wysilamy zrobią w kilka minut.

Więc reasumując, pliki są legalne, czyli serwer też, ale klient już nie :D

Edycja klienta jest nielegalna. A 95% PORZĄDNYCH dedyków ma klienta. [ przerobionego ]

Co do plików serwerowych nie wiem ale wszystko ma swoją licencje , no chyba że darmową ;>

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

A czy IS jest legalny? Mi się wydaję że jeśli odciągniesz od tego podatek to legalne , a wy co sądzicie ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale można zrobic taki dopisek "Smocze monety sa jedynie podziękowaniem za pomoc w utrzymaniu serwera"lub "Pieniądze z sm zostaną przeznaczone na wykupienie serwera" i już chyba jest wszystko legalne

Opublikowano

Bullshit. Stawianie serwera jest nielegalne.

Zarabianie na nim jest tym bardziej zabronione.

I nikogo nie obchodzi czy to są smocze monety/podziękowanie/dotacja.

Po prostu: chcesz mieć serwer musisz mieć licencję. Tyle. ;)

@down.

Tak, tak. A wy swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...