Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top Lagi

Merik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna dobra net 8mb więc spróbuje.A warto w ogóle teraz zaczynać w top'a?Mogę liczyć na jakiś plvl na nowym servie itp ;f?Obecnie grałem na moonlight,mam 44clera i eq na 55/60lvl dla crusa full.Ale nie chce mi się tam grac,bo już są h lvle z full eq,i zamierzam iść na jakiś server już niedłguo.Na jaki server polecacie iść?I na jaki top I czy II?

Opublikowano

Jeśli masz kłopoty z kasą, polecam iść na jakieś Maze. Dark Swamp wydaje Mi się najlepszym maze. 55lvl, jakaś uns zbrojka czy miecz, pet z meditation, gildia z buffem i to na tyle. Takiego udało mi się zrobić w niecały miesiąć. Voy Chaos frame, hydra z +CON, 5m, angelic wings, trochę chestów. DS naprawdę popłaca! Na start idealny.

Lagi - to zależy, najczęściej podczas hexa może zdarzyć się bieg w miejscu, czy atakowanie bez dmg.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Wydaje mi się że bagi do 20lvl'a na 3x exp &4disc będą bardziej opłacane.

Jak już robisz discipli na 3x expie to exp ich do 41/45 :x

Jak masz w miarę eq to i tak bardziej opłacalne są Maze'y ;p

W ToP 1 na moim serwerze refy lv 1 stoją 2,5m/3,1m, natomiast itemy które są za tyle repa co jeden disciple od lvl 1 do lvl 41 za 400k :x

Wybór zależy od Cb - Ja jedynie polecam Maze...

@edit:

W ToP 2 Lagi wgl. się nie opłacają, chyba, że już wprowadzili manufacturing ;d (w co wątpię) .

Opublikowano

W top 2 nie ma żadnych lagów,aczkolwiek jest cofanie,tzw. "rubbering"jak to niektórzy nazywają.A w 15min mogę iść z psem i po pizze,cofanie i tak będzie.Czasami jest to właśnie wina i serwerów topa,nie dopracowania,i mapki oczywiście.Top perfidnie skopiował tą wersje z PKO.A to cofanie jest też,przez te rzeczy otaczające nas np w argent,miałem raz cofanie,to mogłem iść przez fontannę ,zamiast obok niej-(oczywiście nie bez cofki).IGG zanim ogarnie serwery,może trochę minąć bo TOP to nie jest jedyną ich gra.Trudno-top jest jaki jest,gdyby w PKO nie było "no-fair gm" pewnie zrobiłby większą faję.

Jeżeli chodzi o lagi,to polecam z edytować mapkę w TOPI ,a następnie skopiować pliki odpowiadające za wygląd mapy -;TopII.

Drugi sposób to polecam ściągnąć ten plik

http://www.mediafire.com/?3jbrbpig6x15vg0

skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6d7f04b09f771013fbbafeee02d940b1bc57f5ef8527cdd397739052a9ed88f1-1277908155

Plik który dałem up,odpowiada za "możliwość podglądu wszystkich textur" np. podłoża i z edytowania go.

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...