Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was , mam pytanie . Przejdzmy odrazu do rzeczy wiec tak gralem w 4s EG i dostalem na dwoch najlepszych postaciach Buga ! :/ (75/54)

Wiec teraz pytanie do was :

1. Kiedy bedzie restart serwera w Eterni ? (Dokladna Data ) ?

2. I czy wogole to naprawią te bugi ?

3. I dlaczego tak nam ciagle Buguje postacie jak wchodzimy Hased , Gebruh ? ;/

ZA ODP DAJE +

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Opublikowano

3 pytanie - Postacie bugują się od czitów. Postać ląduje na zbugowanej - buga łapie postać.

1 pytanie - Daty nie znam, podobno ma być na początku Grudnia, zapraszam na forum Eterni, napisz w temacie z znbuowanymi postaciami.

2 pytanie - Tak, naprawiają. Ress serwa to rzadkość, na odbugowanie jak napiszesz na forum - do 2 tyg.

Nic.

Opublikowano

Dziekuje mozna Zamknąc .

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...