Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Super Szybkie Expienie.

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp:

Joł. Ponieważ w CA nie będę na razie grać, postanowiłem posiedzieć trochę na forum i napisać jakieś tutki :P. Oto pierwszy z nich :D.

Potrzebne rzeczy:

Sposób:

1.  
  2. Odpalamy Gordona.
  3. Wchodzimy na FT z 3 innymi osobami i szybko zakładamy hasło (lub od razu zakładamy room z hasłem i zapraszamy kolegów ^^).
  4. Odpalamy najlepiej CF lub BL (za DT jest mało expa). Oczywiście Extreme.
  5. Włączamy Gravity na 1 (szczegółowe ustawienia niżej).
  6. Podskakujemy (na włączonym Gravity. Na CF wychodzimy z domu i skaczemy. Na BL w jakimkolwiek miejscu.)
  7. Wybieramy nóż (K9).
  8. Włączamy Telekilla (szczegółowe ustawienia niżej).
  9. Idziemy jeść/oglądać TV (co jakiś czas musimy sprawdzić, co dzieje się na CA [czy przypadkiem hack się nie zaciął]).

Najlepsze ustawienia Gordona (tylko Aimbot, Misc i Commands - reszta jest niepotrzebna :)):

[Aimbot]
On 1
Key 0
Smooth 0
Mode 0
Lock 0
Aimpoint 0 lub 2 (0 do szybkiego wybicia NPC, 2 do EXPa/GP)
Aimthru 1
Autoshot 1

[Misc]
Shoot Thru 1
Hover 0 
Statsbox 0 lub 1 - jak kto chce
Glitcher 10
Telekill 1
Ghostmode 0
Speedhack 0
NoRecoil 1
No Spread 1
No Reload 1
SatChams 1

[Commands]
Tracers 0
Superjump 0
ShowFPS 0
Gravity 1
WireFrame 0
PickUp 1

Podsumowanie:

Cabin Fever:

• Osiągamy nawet DO 1500 EXPa (z kumplami i/lub Aimpointem na 0 około 700-900).
  • Osiągamy nawet DO 1800 GP (z kumplami i/lub Aimpointem na 0 około 1200).
  • Gra trwa 15-20 minut (zależy jeszcze od kompa :P).
  • Dostajemy maskę zombie.
  • Kumple nie płaczą, bo też dostają maskę.

Black Lung:

• Osiągamy nawet DO 1200 EXPa (z kumplami i/lub Aimpointem na 0 około 500-800).
  • Osiągamy nawet DO 1500 GP (z kumplami i/lub Aimpointem na 0 około 900-1000).
  • Gra trwa 10-15 minut (zależy jeszcze od kompa :P).
  • Dostajemy Dynamit HE.
  • Kumple nie płaczą, bo też dostają dynamit.

Uwaga! Jeśli będziesz grać z kimś obcym, jest duża szansa na bana. Z kumplami jest właściwie zerowa jeśli hack nie zostawia logów (chyba, że Nexona zainteresują Twoje staty w Fireteamach).

Opublikowano

Oj Oj ...

Nie prawda iż zerowa .

W końcu używasz hacka.

Game Logi prędzej czy później i tak cię wyłapią .

Więc później rozpacz iż nasz czas poszedł na marne.

9368_gold.png

Opublikowano

fajny tut ;) chociaż ja nie używam super knife tylko lightsaber i na glitcherze wlatuje gdzie się da ;) masz + i 5 drogi kolego :DD xD

shoob.png

Opublikowano

Oj Oj ...

Nie prawda iż zerowa .

W końcu używasz hacka.

Game Logi prędzej czy później i tak cię wyłapią .

Więc później rozpacz iż nasz czas poszedł na marne.

Poprawione. Dzięki wielkie. Jakoś zapomniałem o tym napisać (ludzka głupota nie ma granic).

Opublikowano

Można dostać bana za ilość killów na minutę ja za to kiedyś dostałem bana. ohmy.gif

Lecz ode mnie masz + za chęcismile.gif

P.S> Moim skromnym zdaniem to nie będzie taki szybki exp ,to będzie trwało z 1h.dry.gif

dópa!

Opublikowano

Ahaahaah fajny za to ban odrazu bo 1 jak nawalasz z tele kill powstaje combo powyżej 70 uważają za hackera po 2 gordon ma tak wbudowane że head shoty nawala więc za średnia head też dostaniesz powodzenia i konto do kosza ^^ .

Opublikowano

Jeżeli grasz na "noob hackerze" to nie szkodzi, ale jeśli grasz na normalnym koncie, na którym Ci zależy to nie radzę używać ani tego ani innych sposobów power levelingu, ponieważ zawsze dostaniesz bana.(no chyba, że pograsz 1 raz dziennie)

Opublikowano

Ahaahaah fajny za to ban odrazu bo 1 jak nawalasz z tele kill powstaje combo powyżej 70 uważają za hackera po 2 gordon ma tak wbudowane że head shoty nawala więc za średnia head też dostaniesz powodzenia i konto do kosza ^^ .

A moim zdaniem masz problemy z osobowością, lub intelektem. Trzeba przeczytac temat, a pozniej sie wypowiadac. Napisałem jak nastawic na klate telekilla, a poza tym mam range 2LT3 i jade na tym wciaz i jakos nie dostalem bana, mimo ze 85 combo :).

Można dostać bana za ilość killów na minutę ja za to kiedyś dostałem bana. Dołączona grafika

Lecz ode mnie masz + za chęciDołączona grafika

P.S> Moim skromnym zdaniem to nie będzie taki szybki exp ,to będzie trwało z 1h

Nie będzie trwalo 1h. Trwa około 15min na superknifie...

@UP

Ja nie dostałem bana :).

Opublikowano

no dobra na pisales ze 2lt tylko ze zbanuja cie przed tym

w sumie chyba kazdy zna ten sposob

ale co tam + za checi

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Bana dostaniesz też za combo.

Wolny exp na dt? W 5 minut bez hacków możesz zdobyc 300 expa.. W dodatku nie nudzisz się, ciągle musisz byc w ruchu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tez sie tak bawilem ale po co to komu?

dostalem bana za 123 combo spytalem ziomkow z nekxonu dlaczego a nie hakowalem, a oni na to:

"We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your ingame issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. The reason behind your banning is that an abnormal gameplay activity has been detected in your account whidh is evidenced by your fireteam stats. Such violation is subject to a permanent ban as stated in the game's Code of Conduct. We would

like to remind you that the owners of the account will be held responsible for every actions made on their account.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support" xD

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Z Nexon'em to jest dziwna sprawa ...

Jakieś 3 miesiące? temu (zaraz po wejściu GCA 1.5.0) nabiłem na Cabinie bodajże SFC2-3 mam 97% Headów + Super Knife i konto dalej nie zbanowane oO

A na koncie na którym nie hackowałem z NX i M416 CQB na Perma + M200 Ghille na 2 mies. dostałem bana (za to że maiłem Gordona na kompie -.-) Pojeban* "ludzie".

Opublikowano

No wkońcu to jest NEXON... NIkt ich nierozumie... MI zbanowali kiedyś konto, zato że miałem Hacka do CS-a... Nie ogarniam tych ludzi...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Tut do dupy ponieważ 97% graczy z gordonem dostaje bana za wielką liczbę combo a 3% za head shoty,head shoty da się poprawić ale combo nie

Z Nexon'em to jest dziwna sprawa ...
Jakieś 3 miesiące? temu (zaraz po wejściu GCA 1.5.0) nabiłem na Cabinie bodajże SFC2-3 mam 97% Headów + Super Knife i konto dalej nie zbanowane oO
A na koncie na którym nie hackowałem z NX i M416 CQB na Perma + M200 Ghille na 2 mies. dostałem bana (za to że maiłem Gordona na kompie ) Pojeban* "ludzie". 

Dla tego że oni wpisują twoje ip z konta na którym było powiadomienie o hacku patrzą co na jakich kontach masz i np mi zbanowali konto z ssg1 z 6000 nx i g36 valkirie,a nowe konto bez nx zostawili robią to specjalnie nie na złość tylko po to że nawet jeśli założysz nowe konto żeby się pobawić gordonem a na 2 masz nx to jesteś bezpieczny to nie prawda więc jak macie konto z nx radze nie grać na hackach no i jak macie dobre konto z dobrą rangą

634534203295449218.png
Opublikowano

Niby musisz być przy kompie, ale możesz sobie wziąść książkę i czytać w czasie gdy gordon chodzi. Proste

Efato.png

Pomogłem czy nie, daj -

Opublikowano

a super knife jest wykrywalny? bo jak nie to bym zaczal teraz nawet 4fun bo mam lagi w chVj

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

NIby sie da, ale ja mam SSG2 z SuperKnifem i narazie mnie nic nieogarneli, nawet grałem raz z GMem i nic mi niezrobił, a nawet mi pisał, żebym niużywał hacka, bo bann... Raczej cie niezbanują, ale jak liczba headów będzie większa niż 50%, to popatrzą na reszte... A dla info, to na FT (Lecz już nie na FT DF), są miejsca pod mapą, gdzie są tzw. Zombie Nexona, które zabite wysyłają raporta do nich( normalnie ich niezabijesz). Jak niewierzycie to użyjcie GHOSTa i zejdźcie pod mape, to tam będzie taki pokój a w nim zombie lub Terrorysty(tylko na DT)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

@ UP

Prawda

Np na CF grając w pierwszej rundzie na hackach po zabiciu większości zombies telekill cię daję do Tankerów( Tych wielkich czubów xD)

Jak ich zabijasz przed 10 rundą to jest to znak dla Nx że hackujesz ;)

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Opublikowano

Ja tam mam lepszy sposób ;)

Inwestujesz 25zł - kupujesz 4k NX ... otrzymujesz dostęp do serwerów dla Elite.

Wchodzisz w 1szy lepszy chanell i grając z nimi na BL spokojnie do 7-8 rundy dochodzisz.

A jak jest zgrana ekipa i kolesie z Flame / M32 itp to spokojnie całego przechodzi się.

Z Cabine jest podobnie.

Grasz legalnie + exp ponad 500 mając średnie staty.

Szansa na bana: 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...