Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem zacząłem grać od niedawna Pall i nie wiem gdzie mam expić już żeby szybko lvl wbić. A więc tak moje eq: Crusader Helmet, Blue Robe, Blue Legs, Boots of Haste, Vampire Shield. Mój lvl 26 mlvl 7 a skille 69/57... Jak sądzicie czy powienienem podskilować jeszcze troche shielding.? Jak tak to gdzie.? Nie posiadam konta pacc ale w najbliższym czasie (ok. 2 miechy) będę chciał zakupić. No ale nie będę siedział bez czynnie do tego czasu :P Prosze Was o pomoc bo już nie mam pomysłów. Będą + oczywiście :)

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

Idź expij do 50lvl na cyckach (niedaleko thais north-west albo south-west), lub na tombie (niedaleko thais north-west, pod cyckami). Na 50lvl wbij sobie skila 75-80 (dista) i kup pacc. A co do skilenia to skiluj na party na drugim harze (może to być nawet 10-15 druid, ustaw skrypta na jedzenie fooda, anty-kicka i pisanie exury).

Opublikowano

Dokładnie, pacc'a kup na późniejszym lvl'u bo teraz nie ma senzu z racji takiej że na facc pall'em spokojnie dasz rade. Skille nie są złe. Radze do ok. 30-35 na cyclopach a później na guardy.

Opublikowano

Tera to zgodze się na cycach do 40-50lvl potem idz na orc forteca tylko troche skille powibijaj

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

to do jakiego skilla wbić shielding.? Sądzicie że 65 wystarczy.? A dista wbije przy expieniu :) Ale dzięki za propozycje :)

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

to do jakiego skilla wbić shielding.? Sądzicie że 65 wystarczy.? A dista wbije przy expieniu :) Ale dzięki za propozycje :)

Po co ci męczyć się z tym shieldingiem? Lepiej idź expić, a pózniej jak będziesz skilić to też wejdzie i shield...

Opublikowano

lepiej od razu idz na guardy podexp, wbij gdzieś 40 lev , ewentualnie mozesz jeszcze poskilować a jak kupisz pacc to zrob misje na yala zebys mogl plywac i na dragach -2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...