Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z SILKIEM!!!!!!!!!!!!!!

abcdef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie ze nie... odpatchowalem silka, mam najnowsza instalke 1.170 .. wiec o co biega ;/

//Za Duża Sygna

Opublikowano

to wejdz na strone silka. Zaloguj sie i z włączoną przeglądorką uruchom launchera. Może pomoże.

A z tym media patrzyłeś??

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Żeby agbot działal trzeba spatchować media.pk2 media patcherem który jest w paczce z agbotem.

Gdy spatchujesz plik media.pk2 nie uruchomisz silka przez launchera bo wyskoczy taki błąd jak na twoim screenie.

Może używałeś agbota i nie odpatchowałeś media.pk2?

Jak nie używałeś agbota to sprobuj tą metoda z zalogowaniem sie na oficjalnej stronie silka i uruchomieniem wtedy launchera

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

nawet zeby... ale ja reinsatlowalem silka z 10 razy .. to raz na D raz na C ... i takie rozne...a to na jaka to strone musze wejsc ?? www.silkroadonline.net??

//Za Duża Sygna

Opublikowano

Tak. Zaloguj sie na stronie i nie zamykaj przeglądarki. Następnie uruchom launchera i powinno działać.

Jak już ci sie start pojawi to możesz zamknąć przeglądarke. Jeśli to nie zadziała to spróbuj ściągnąc jeszcze raz instalke silka.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

taaaa pasuje , że byś tak zrobił www.silkroadonine.net i bd git nie powinno tak się juz robic

ja tak też milem jak zpaczowałem nawet odpczaowanie nie pomafało trzeba bylo wbijac normlnie juz przez agbota ;/ nuconektor ect....

Pozdro

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Włącz notatnika. Daj plik-->otwórz, następnie w "Pliki typu" ustawiasz "Wszystkie pliki". Teraz wchodzisz do C:\Windows\System32\drivers\etc i otwierasz plik hosts. Usuwasz wszystko co jest w tym pliku i wklejasz to

To jest ukryta treść, proszę

i powinno działać

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...