Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Em2 - Bot Failure !

MASTEROSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie dotyczące błędu wywalanego przez EM2 ! Z czego on wynika i jak mu zapobiegać bo zaczyna mnie już irytować. Bot przestaje działać a postacie wracają do miasta ! Jak ktoś wie o co kaman to proszę o pomoc.Warto zaznaczyć, że we wcześniejszych wersjach bota tego nie było. Pozdrawiam

A tak to wygląda :

BOT%20ERROR.JPG

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taki błąd pojawia się kiedy skończy się darmowy czas w EM2 lub, gdy ktoś na innym komputerze zaloguje się na twoje konto w EM2 podczas, kiedy ty z niego korzystasz.

Liczę na +

Opublikowano

@ Joaquin Phoenix - Taki mądry to ja tez jestem xDD ale nie o to pytam :)

@ CraftyGeek - No mam nadzieję, że tylko JA !!! - myślisz, że ktoś próbuje się na nie zalogować ? tz, że sprzedaje się klony kluczy :( I co teraz ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest blad spowodowany tym ze konczy sie darmowy czas em i nie poexpisz dalej :)

zapobiegli expienia np ze nie wylaczysz exp bota w darmowym czasie

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

UP - ja nie pytam kto ma coś takiego tylko jaka jest przyczyna i jak zapobiegać temu. po co mi bot, którego włączam na noc a rano zamiast coś nafarmić to stoi w mieście bez niczego ??

@ CraftyGeek więc o co kaman ??

- tylko ja używam tego konta (chyba, że dane dostały się w niepowołane ręce czego nie można wykluczyć)

- to raczej nie ma nic wspólnego z systemem bądź firewallem bo używam tej konfiguracji od zawsze w każdej wersji bota. (XP SP3)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak nadal dostaje się bana za logi !!! Miała być wczoraj nowa wersja EM2 ale coś jej nie widać!! Z drugiej strony nie wiadomo czy nowa wersja będzie bezpieczna - wątpię w to !!!

ps: @ UP ten temat nie tego dotyczy o co pytasz :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za to jest nowa wersja chinskiego farmbota :D zaczynam korzystac z chinskiego.. em2 to porażka

Edit: przy okazji, wiecie może dlaczego usunęły mi się warny na forum ?

Opublikowano

Wszystko Fajnie ale nadal nie wiem o co kaman z tym błędem i nadal nie widzę tej nowej obiecanej wersji !

kolejny błąd jaki zauważyłem w em2 jest to, ze nie zapamiętuje statystyk po Autologinie albo pokazuje jakieś urojone !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainstalowałem zupełnie nowy dysk - zupełnie nowy system - WIN 7 Ultimate i dalej mam ten błąd co mnie irytuje niezmiernie. Więc wydaje mi się że to nie jest wina systemu czy jakiejkolwiek konfiguracji... :(

Ps:

Gdzie ten CraftyGeek bo o coś pytał a się dalej nie wypowiada ?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potestowałem troszeczkę EM2 i zauważyłem następującą rzecz:

Jak zaloguje postać i zamknę EM2 w procesach następnie ponownie się zaloguje i włączę boty to na tych wcześniejszych wywala mi ten błąd. Jest to swego rodzaju taka symulacja jak by ktoś inny logował się na moje konto EM2. Tak więc gdy odpalam tylko raz EM2 i max 3 postacie a dalej wywala mi błąd tz. ze ktoś tak jak by ładował się na moje konto ?!

DOWN @iTu23 - ładny z Ciebie spamer ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejne co zauważyłem to to, że podczas łowienia ryb na FB EM2 wywala też podobny błąd :(((( - to naprawdę jest irytujące - jak fakt, że od miesiaca zapowiadana jest nowa wersja EM2, której nie widać .....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...