Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmienić Wygląd Mojego "Wojaka"

SwornV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak zmienić strój mojemu żołnierzowi ? :P

Będą plusy lub minusy(jak kto chce).

A i jeśli ktoś mógłby pomóc w znalezieniu sposobu jak zobaczyć ip jakiegoś serwa to mogę wam podać serwer z 400000 pkt za killa ( w 1 min wbiłem 49 lvl).

...

Opublikowano

A grasz na piracie czy na oryginale?

To chyba logiczne że oryginał... nie ma pirackich serwerów... jeszcze

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png

Opublikowano

Pierwszy perk.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Jak tworzysz klasę to na dole masz przyciski do obracania postaci a niżej zmiane wyglądu i tyle :)

Możesz dać plusa a ip nie chce bo nie gram z pomocą tylko sam chce poexpić :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

deidaratq4.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Jak w temacie czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak zmienić strój mojemu żołnierzowi ? :P

Będą plusy lub minusy(jak kto chce).

A i jeśli ktoś mógłby pomóc w znalezieniu sposobu jak zobaczyć ip jakiegoś serwa to mogę wam podać serwer z 400000 pkt za killa ( w 1 min wbiłem 49 lvl). "

-----------------------------

Wchodzisz w swoją klasę i tam w umiejętności

I masz: Duch/Wojak itp.

Jak wybierzesz np umiejętność ducha to twoja postać będzie miała na sobie kamuflaż "Ghillie" jak to każdy snajper ma...jak wojaka to wygląd jak standard. żołnierz itp.

Na 31 poziomie odblokuje ci się malowanie twarzy "Face Paint"

I tam kupujesz 1 malowanie za 500 Cod Pkt.

A ip serwera możes sprawdzić wciskając TAB w grze (jak już dołączysz do gry)

I na samym dole albo po lewej stronie albo prawej będzie nazwa serwa i jego IP.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyglad zmienia sie przy zmianie perkow naszej postaci powinienes to zauwazyc jesli zmieniasz swoje perki

Opublikowano

@up

po co spamisz?

temat się wyjaśnił jasno i klarownie więc zamknijcie

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

@up

po co spamisz?

temat się wyjaśnił jasno i klarownie więc zamknijcie

Moze ja tez mam prawo sie wypowiedziec?

Opublikowano

no i spam <_<

po co masz sie wypowiadać skoro temat masz dokładnie wyjaśniony?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Oo archeolodzy się znaleźli ! cIRC masz prawo się wypowiadać... tylko czemu to robisz w starych tematach ?

A co do tematu (żebym warna nie dostał ;d) To zmienia ci się strój zależnie od tego jaka nacją grasz i na jakiej mapie, zmienia się również od wybranych perków. Przyłączam sie do prośby trle12 aby zamknąć temat

Opublikowano

Tak warny się posypały . Zamykam:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...