Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoLogin

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Skoro nie klika, to wchodzisz we właściwości pliku, zaznaczasz "zgodność z windows xp sp2" oraz "uruchom jako administrator" i będzie śmigać. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo jak sie zaloguje a przypadkiem nacisne alt to trzeba wlaczac procesy w menedzerze zadac i wpisac nazwe odszuka przycisk listy do zakonzc proces enter i koniec ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

może ktoś mi wytłumaczyć jak to używać,?? bolcka dostalem na 15 czy tam 10min bo jak się loguje to nie wpisuje kodu obrazka itp.

Nie znam się na tym więc kto mi pomoże ;>>/

Opublikowano

@up

omglol2wtfneochildbb

to jest autologin do prywatow !! ecsro/mysro/sjsro

na iSro dostaniesz bana :/ na 15min...

b577e893e102f.png

Opublikowano

uzywam tego programu odkad gram w ecsro zawsze jak nacisne alt to wale combosa w klawiature i sie jakos wylacza xD:D :D :D :D :D

Jest jeszcze inny sposob na wylaczenie tego "wariowania" jesli ktos ma klawiature z tymi klawiszami u góry do wlaczania moj komputer MS Office Word Excel itp. itd. to powinien miec tez klawisz z takim kluczem (log off) wystarczy go nacisnac nastepnie enter po czym nam przelaczylo uzytkownika, wracamy do systemu i wszystko powinno byc dobrze tylko musimysz wylaczyc ecsro jesli nie chcemy grac z paskiem start w roli glownej.

Mysle ze pomoglem :P

P.S gorzej jak wcisniemy alt po zalogowaniu do gry :mellow:

Ref-rosire

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziala ladnie, i rzeczywiscie jak nacisne alt to zaczyna wariowac,ale wystarczy ze nacisne ikonke windowsa na klawiaturze i nacisne jakos pozniej stop i jest wszystko ok :)

Opublikowano

teraz ok ;] wielkie dzieki

proponuje podpiac ten link zamiast tamtego file frontu bo prosilem juz wczesniej kumpla zeby mi pobral i przeslal ale on tez nic nie mogl zrobic

Admin Cienia
Opublikowano
może ktoś jeszcze raz zrobic upload auto logina? nie działa - spoźniłem się :-p

Przecież dałem na sendspace i działa.

Opublikowano

czy teraz będzie ten autologin działał także na iSro ? skoro wystarczy klikasz jedynie ENTER?

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

Upload dla osob ktore maja jeszcze jakies problemy z pobieraniem:

1. http://www.sendspace.com/file/gz4s54
2. http://rapidshare.com/files/244869630/Auto_Login.exe.html
3. http://www.megaupload.com/?d=K4OCTXNL
4. http://files.filefront.com/Auto+Loginexe/;13902387;/fileinfo.html

//POLECAM ! SUPER PROGRAM !

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Sciagnalem auto-logina, wkleiłem do folderu z silkiem. i? i kupa xD... nic sie nie dzieje..

wlaczam silka ,wpisuje passy, wlaczam a-l daje start i nic..

Na odwrót to samo. Wlaczam a-l , silka itd..

Jest jakis nowy a-l czy cos? xD

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Admin Cienia
Opublikowano
Witam. Sciagnalem auto-logina, wkleiłem do folderu z silkiem. i? i kupa xD... nic sie nie dzieje..

wlaczam silka ,wpisuje passy, wlaczam a-l daje start i nic..

Na odwrót to samo. Wlaczam a-l , silka itd..

Jest jakis nowy a-l czy cos? xD

Ten program to skrypt który kilka pozycje "Connect" w procesie "sro_client" pytanie o nową wersje jest nie logiczne, zapewne masz windows vista, jeśli tak to ustaw zgodności i autologin działa.

Admin Cienia
Opublikowano
A jak zmniejszyć silka? ;D

Zmniejszyć się nie da, ale możesz nacisnąć ten przycisk który wysuwa menu start i wtedy przeglądasz internet czy co kolwiek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak naciśniesz alt przez przypadek to musisz nacisnąć 1 raz alt a potem nawalać shift i ctrl mi to pomogło zmniejszyl sie obraz do 800x600 ale w opcjach to można poprawić

@edit lub możesz nacisnąc ctrl + alt + delete i wybrać sro_client i dać minimalizuj i wtedy coś tam zrobisz lub alt + TAB

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanko, czy programik działa na 2 lub wiecej odpalonych silkach? tzn czy wbija na wszystkich odpalonych? z góry dzięki.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...