Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot

Gayardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli posiadasz wlasny serwer i zaktualizowales boxy to nie.

Jesli uzywasz standardowej wersji bota (3.0.2) to tak, chociaz nie wiem do konca.

A nawet jesli nie dostaniesz bana to bot ci przestanie dzialac o 5 w nocy lub wczesniej.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Bana można dostać w każdej chwili nawet za dnia. ale to jest mało prawdopodobne że go dostaniesz.

odalup78ab6.png

Opublikowano

Jesli posiadasz wlasny serwer i zaktualizowales boxy to nie.

Jesli uzywasz standardowej wersji bota (3.0.2) to tak, chociaz nie wiem do konca.

A nawet jesli nie dostaniesz bana to bot ci przestanie dzialac o 5 w nocy lub wczesniej.

co ty opowiadzasz mój BOT ma 1% szans na zbanowanie ;p Ja mam bota 24/h i jakos nigdy mi nie zbanowali (mam 42 BOT-y) xD To imponujaca liczba ale zadnego mi jeszcze nie zbanowali ;p

Chodzi mi o mojego bota na foru a nie stworzonego przezemnie :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

co ty opowiadzasz mój BOT ma 1% szans na zbanowanie ;p Ja mam bota 24/h i jakos nigdy mi nie zbanowali (mam 42 BOT-y) xD To imponujaca liczba ale zadnego mi jeszcze nie zbanowali ;p

Twój bot ? Hahahaha nie rozśmieszaj mnie dzieciaku, to że zabawiłeś się resource hackerem i przetłumaczyłeś udobota nie znaczy że jest twój .. A jeśli masz tlumaczyc to tlumacz poprawnie, znalazlem klika bledow ortograficznych.

Atrox a jak zrobic wlasny serwer ? podasz mi jakąś stronkę czy coś bo bym sobie zrobił

http://www.darkfans.aq.pl/udobot.html

A Artox ci nie poda bo on jest za glupi na takie sprawy. Jego inteligencja ogranicza się do podwójnego klikniecia na ikonke bota, ustawienia go i naciśnięcia START.

Pozdro dla K@mela który jakos ogarnia te boty ;)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano (edytowane)

thx maggot :)

Edytowane przez Projektant
Na przyszłość wystrzegaj się takich postów, traktuję je jako spam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

... znalazlem klika bledow ortograficznych ...

Człowiek nie maszyna, też się może pomylić :unsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...