Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z warrockiem

polska123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z WarRockiem.Wchodze Na Roma jest minuta np 1.30 i mi czas nie leci tzn po 5sek dopiero sie zmienia i przeciwników nie moge zabić .Dam 5 GG 5949826 Pomóżcie

Opublikowano
Witam mam problem z WarRockiem.Wchodze Na Roma jest minuta np 1.30 i mi czas nie leci tzn po 5sek dopiero sie zmienia i przeciwników nie moge zabić .Dam 5 GG 5949826 Pomóżcie

Nie wiem czemu ale wydaje mi się czy masz radiówkę ?? xD 64kb/s ?? Bo nie wiem jakie inne wytłumaczenie xD

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano
Nie wiem czemu ale wydaje mi się czy masz radiówkę ?? xD 64kb/s ?? Bo nie wiem jakie inne wytłumaczenie xD

wez nie spamuj znowu zaczynasz

@top

masz straszne laggi pewnie też tak miałem

Opublikowano

mam wyłaćzone GG i tak dalej

normalnie mam 1m/s .Rano wchodze na wr i mi tak czas leci patologia,Pomózcie

Opublikowano

A w czym masz neta (w jakiej firmie) bo to też ważne niektóre mają tak chujowego neta np. neostrada ii tak chujowe serwery że nie można w ogóle wejść do rooma. Mój kumpel ma neostrade 2 mb/s i nawet pograć nie może...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

1# Lagi

Rozwiązanie:

Reśnij kompa, wyłącz wszystkie programy które zapożyczają ci % z neta (ta kto ujołem)

Włącz War Rock i graj i nie rób nie potrzebnych ruchów jak już dostaniesz laga...

Jeżeli masz Radiówkę 1MB, a pokazuje ci np. 648 to już nie wina moderatora sieci tylko wszystkich (serwery neta są przeciążone, a zwłaszcza popołudniu)

Rano i Wieczorem najlepiej się gra i w ogóle jak na WR wejdziesz na serwer jakiś co laguje to powodzenia (tu każdy łączy się ze sobą)

"Alea iacta est!"

Opublikowano
słaby net.
Koleś ty bardziej spamujesz niż ja xD . Hmmm nie wiem skontaktuj się z OPERATOREM twojego neta .

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

• Dodaj nową pozycję...