Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyt. , a więc:

1. Mam premium gold. i inne expy razem (120% exp up). I czy jest sposób żeby nabić 11 lvl w 5h? Może być powerlvl

2. Czy dinarbotem da się nabić 100k dinarów.

To by było na tyle za każdą dobrą odp + (lub -, jak kto woli)

zulman

bana się nie boje (1 lvl) a premka tylko 30 dni (gold)

Mateo XXX

wiem że nie 5h (sorry nie sprecyzowałem pyt (myślałem o 12 -18h)

TEMAT NADAL OTWARTY A JA NIE WIEM CO I JAK

Będą +

Aha i jeszcze jedno co do powerlvl - myślałem o nabijaniu killi (ktoś mi się podstawia tak 4 osoby na raz)

Mateo

masz + i thx za odp. (wiem co to dlvl, bo dostałem go za nic więc nie mam nic to stracenia :) )

Opublikowano

1. Zależy od którego lvl chcesz wbić ten lvl, jeśli od 1 to wątpię byś zrobił to w 5h.

2. Na dinarbocie da się wbić 100k dinarów, ale nie w 5 h. xD

@@edit up. nie bana tylko delevel. Czyli jak wbijesz powiedzmy 16 lvl, to spada on do 1. ;)

37397.jpg

Opublikowano

Ciezko ale dało by radę ten 11 lvl wbić w 10-12 h. Możesz tak kilować ale na 99% stawiam że dostaniesz dlvl albo bana bo Cie na tym złapią.

100k to raczej bardzo cięzko ale też moze być udane.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

6k w godzine robi przynajmniej mi wiecej chyba nie wyciagnie ;) takze 100k owszem ale wiecej niz 10h

exp hmm tu proponuje grac samemu nabic duzo dinarow kupic ammo m14 fleshe i rozdawac ammo i campic ;) duzo expa sie wtedy dostaje ze statami 15:10 przykladowo z wszystkimi expami +90 pointsow za m14 fleshe i ammo masz okolo 1k expa

Opublikowano

@UP

No tak poleci sporo expa ... Ale jak jestem dobrym graczem na BG to heli i jazda a do 11 lvl'a w 12 godzin masz szanse dobić ... Chociaż gdy zaczniesz na 1 lvl to będzie trudno ....

Co do dinarków to da radę ... :) jak Ci nabija około 8 k na godzinę + dodatki za premke itp... Powinieneś dać radę ... ;D

Opublikowano

Ja mam 250k dinarów + famas 3 miechy + minimi 3 miechy + change 6 slots 3 miechy + adrenaline , stamine , flash mine , i inne bronie all po 3 miechy na to kase w 5 nocy zebrałem .

Chyba 500k+ było coś takiego ; )

Za pomoc +

Dajesz - powiedz za co ;)

Opublikowano

Fajnie Geniuszu ale w IS za Dinary mozna kupic MAX na 2 miechy (60dni) ...bron

@upup ja np gram tylko cqc nie umiem latac samolotem czy tez heli ;) pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...