Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wspolczoje wam -.-

Adi95pI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te forum jest ZAŁOSNE , wiem ze moge dostac bana aALE KURWA , psujedzie innym LUDZIOM gre ;/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co wam HACKI ?!

Opublikowano

Moim zdaniem powinnien zostać zrobiony odzielny server. O nazwie For Hacker's. Wtedy by było fear play. A tak to jest Player vs hacker. A tak by było Hacker vs hacker- player vs player. I każdy by był zadowolony.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano
te forum jest ZAŁOSNE , wiem ze moge dostac bana aALE KURWA , psujedzie innym LUDZIOM gre ;/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co wam HACKI ?!

Blessed @ 2UP

To przykład ne0 kida . HAKUJĄ na germany , tylko noby hakuja na POLAND . A po 1 na tym forum nie ma samych HAKOW . TU jest Pomoc . Ban Bóg kazał pomagać bliźniemu swemu xD .

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

1 postem nic nie zmienisz

@mlody2008_2008

To niewypali...

Myślisz, że twórcy by się na to zgodzili?? Oni chcą całkowicie powstrzymać hacki, a nie robić im serwa do tego

A po za tym słaby hacker wiedziałby, że dobremu nie da rady i i tak poszedłby na normalny serw

Opublikowano

@Up masz racje wątpie by się zgodzili

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

haki są przydatne ale jak widzę takich nobów co cały czas napierniczają tymi granatami to mi żal dupe ściska, rozumiem gra na cheacie jest ciekawsza ale bez sensu wejść na serwer i dupać granaty potem te nooby mają 20 lvl i ratio 1.9 a grać w ogóle nie umią. ja haki używam tylko po Anty-kicka i staminę i to wszystko wtedy gracze maja jakieś szanse a nie sekunda po respie granatem ośmiu rozpieprzyć

Opublikowano

jak ci sie niepodoba to wypierdalaj lolu

Hokus Pokus Czary Mary tinkiwinki to twoj stary.xD

Twoj stary kosi trawe na pustyni

10 postow [x]

20 postow [x]

30 postow [x]

40 postow [x]

50 postow [x]

60 postow [x]

70 postow [x]

80 postow [ ]

90 postow [ ]

100 postow [ ]