Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wczodzę do gry i wczytuje się mapa, to wczytuje się trochę długo ;/ ..... Czaem nawet 5 minut

I teraz pytanie.. Czy u każdego się tak długo wczytuje, a jeśli nie, to co mogę zrobić, aby krócej się wczytywały

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Zakupić lepszy komputer. Mi wczytują się ok. 5 sec. Przeczyść komputer (system), powyłączaj niepotrzebne procesy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość black_shadow
Opublikowano

@Mateq mi też sie tak wczytuje.

@Penis

Mój kuzyn ma tak samo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Penis

Z tym dll'em to masz pewnie, ze ci jakiegos pliku brakuje

wpisz w googlach nazwa_pliku.dll

sciagnij to i wklej do pliku z gra

POMOGLEM DAJ 5

sygnazu.png

Opublikowano

tez niekiedy niemam głosu

ja mam 512 ram

windows xp home edition

ghz 2.40

i mi mapa sie wczytuje niekiedy 10 sekund a niekiedy 1 minuta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja czasami nie mam glosu a to jest spowodowane tym ze wchodzimy do rooma gdzie jest duzo ludzi i juz graja tam sa juz lagi i my do tego lagujemy. a jesli komus sie dlugo mapy wczytuja to niech zmniejszy rozdzielczosc gry w trakcie gry w prawym gornym rogu jest taka ikonka settings tam sie zmienia

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

@UP

2 temat ze Spamem jeszcze jeden i warn.

Opublikowano

Kurde ja mam ten sam problem 2 pierwsze mapki ładuja sie szybko a potem trzeba czekac nawet do 5 minut.

A mam kompa 1 gb ram 512 grafike itp.Wiec nie wiem czemu to sie dzieje prosze o pomoc!!

XmarekX.jpg
Opublikowano

Moje Ram 1GB karta graficzna 512 i inne co jeszcze chcesz wiedziec i mam avasta antywira i aresa do sciagania muzy.I jeszcze karte telewizyjna ale ona chyba nic nie szkodzi ze gra mi sie tak wolno laduje?

XmarekX.jpg
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Mapy długo ładują się załeżnie od tego jak mocny jest komputer i jak bardzo wykorzystuje pamięć ram.

Opublikowano

@up też prawda ale lepiej zmniejszyć grafike na 16bit i low ale w tedy gra zasuwa żadnych laggów

o.O
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

@Up

Hahahaha niezły Joke naprawę. Żeby dokupić pamięć ram musisz wiedzieć jaką teraz masz idziesz do sklepu(oczywiście z częściami komputerowymi) i mówisz do faceta że chcesz dokupić i mówisz jaką teraz masz to chyba nie takie trudne a ten informatyk to chyba za dyche;D

Opublikowano

Macie racje tu chodzi tylko o to, że masz słaby komputer...

[you] Lubie Cie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej, a mnie co jakiś czas wywala do pulpitu, raz co 1 min, a raz co 1h, żaden błąd mi niewyskakuje, poprostu jakby się minimalizowało...

Komp:

4x2,2ghz

8gb ramu

9800gt gf

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Spróbuj zmniejszyć Grafikę

Opublikowano

Albo grafike na low.

@Down:

Kurrr. pomyliło mi się. Myślałem że on napisał rozdzielczość xP.

Opublikowano

nieraz tez przez neta długo ładuje

mój kolega ma 4 ram procka jednego z najlepszych

ale ma 1 mb internet on muwi że to przez neta

dJ.jpg

Opublikowano

@up

Też mam internet 1Mb, ramu 2gb, procesor 1,8Ghz dwurdzeniowy. wczytywanie map 5 sekund max.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...