Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem Z Gordonsys

SGT Otlet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam GSYSLoader... Chcę zagrać... Włanczam jako admin, loguje się, wybieram Gordon CA w hackach i włanczam grę.

Wyskakuje błąd w GSYSie i wyłancza hack... Próbowałem też na CSie go odpalić, to napisało, że INJECTOR niemoże zadziałać lub poprostu Crash GSYSa

Niewiem co jest... Tak mam dopiero od dziś i niewiem oco chodzi, pierwszyraz to mam

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Mam GSYSLoader... Chcę zagrać... Włanczam jako admin, loguje się, wybieram Gordon CA w hackach i włanczam grę.

Wyskakuje błąd w GSYSie i wyłancza hack... Próbowałem też na CSie go odpalić, to napisało, że INJECTOR niemoże zadziałać lub poprostu Crash GSYSa

Niewiem co jest... Tak mam dopiero od dziś i niewiem oco chodzi, pierwszyraz to mam

Ogólnie jesteś zalogowany na stronie Gordona ?

Co najważniejsze sprawdź czy nie dostałeś bana .

9368_gold.png

Opublikowano

Dobra, dzięki, teraz gra śmiga... I odkryłem coś dotyczące NEXONA i jego banowania hackerów... (Ale to już podam gdzie indziej)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

Nowłaśnie... Niby pomogło, ale czasem wyskakuje mi błąd KERNEL32.dll i d***... Działa często, aLE CZAASEM MA "FOCHA"

Opublikowano

Niepomogło... Nienapisał wcześniej, że czasem też mi gra nawet nieodpala. Klikam GAME START i zwiecha...

Opublikowano

Niepomogło... Nienapisał wcześniej, że czasem też mi gra nawet nieodpala. Klikam GAME START i zwiecha...

wszystko możliwe iż masz wirusy .

Tak jak napisał Up przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirem .

Miałem coś podobnego ale u mnie leżał błąd w tym iż nie posiadałem pliku : Engine.exe

Zrób dobrego skana i reinstala gry na inną partycję .

9368_gold.png

Opublikowano

Mam komp czysty... Usuwam śmieci regularnie... Zauważyłem ,że niedziała, gdy świeżo odpalam kompa, ale po chwili działa(Ok. 15 min.)... Narazie niewiem co dalej robić ,ale narazie nic niepomaga...

Opublikowano

Mam komp czysty... Usuwam śmieci regularnie... Zauważyłem ,że niedziała, gdy świeżo odpalam kompa, ale po chwili działa(Ok. 15 min.)... Narazie niewiem co dalej robić ,ale narazie nic niepomaga...

A jedna z najprostszych form czyli reinstal gry na inną partycję ?

9368_gold.png