Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release]eMS v0.49 Wiw3K Cheat Table.

Wiw3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godmode powoduje auto-bana napewno? :/

A instant drop to jest lootowanie, że loot leci automatycznie do Ciebie? Czy to działa i nie powoduje bana?

Opublikowano

To na tą aktualną wersje nie ma żadnych czitów do podnoszenia itemków lub działający god mode?

Czy a/b oznacza auto-ban, czyli, że odrazu dostajemy bana po wejściu i gm nic nie musi robić?

Opublikowano

hmmm jest temat przyklejony widzialem o czitach na v65 ale nie czytalem :) a co do a/b - auto ban - to znaczy ze wchodzisz chaczysz i po 2minutach lub wiecej/mniej BAN =) wiec jak hccesz chaczyc na wyzszych levelach najpierw wybroboj na noobckich lvl (takich ktorych nie szkoda) bo ban na 70 lvl to szkoda bo wypadasz z rankingu podajze na 3 miesiace no i ban chyba na miesiac jest

I like sleep.

..X.X..

..X.X..

..X.X..

.........

X.....X

XXXXX

Nie podglądaj!! >> No chyba coś powiedziałem!! <<

Nie piszę porpawnie po Polsku, pisze szybko, żeby napisać. =)

Opublikowano

insant drop - po tym dostalem bana ;/

za mouse vaca tez dostalem bana ;/

2 konta off ehh

powie mi ktos co to jest slow dupex ??

Opublikowano

"hmmm jest temat przyklejony widzialem o czitach na v65 ale nie czytalem smile.gif a co do a/b - auto ban - to znaczy ze wchodzisz chaczysz i po 2minutach lub wiecej/mniej BAN =) wiec jak hccesz chaczyc na wyzszych levelach najpierw wybroboj na noobckich lvl (takich ktorych nie szkoda) bo ban na 70 lvl to szkoda bo wypadasz z rankingu podajze na 3 miesiace no i ban chyba na miesiac jest"

lol? jest też ban na tydzień ... bo takiego pewien czas temu dostałem i Wypad z rankingu na zawsze....

Opublikowano

ey ey ey xDD dobra zaluzmy ze mam 8 maga na eMS :D uzylem tej tabelki juz ale zeby miec takiego VAC`a jak na tym filmiku tzn

slow dupex + god mode ??a i czy nie dostane bana za to ??

na tabelce mam zaznaczyc :

crc bypass

1 hit god mode

super tubi

slow dupex

dobrze mowie ?? ;] fast reply please

Edit

dobra wszystko pieknie ladnie , znalazlem mojego starego 18 dita na eMS i nim poprobowalem

god mode - dziala

super tubi - dziala

slow vac - nie dziala ! chyba ze nie umiem go wlonczyc ;]

pomoze ktos ?

2x Edit

wszystko pieknie smiga ;]

ps : jezeli sie nie ruszasz to wywali cie po 10min-30 min

zrobilem sobie na eMS postac i od 3 lv uzywam tej tabelki :D mam juz 12 lv ;]

Opublikowano
#UWAGA#
WSZYSTKIE GODMODE BANUJĄ.

dziękuje xD
Opublikowano

SHIET nie wiem czy przez god mode ale minute temu dostalem bana ;/ godzina 23:58 na eMS

mialem wlonczone god mode super tubi i slow vaca ;/ shiet a juz prawie 17 lv wybocilem mojego maga a teraz wszystko robic od nowa nie no ja sie zabije zaraz ;//

edit

godzina 12:45 ban

zrobilem drugie konto , wbilem 15 maga ;/ hakowalem na vacu od 10 do teraz ;/ shiet nie wiem czy to ma wogole jakis sens xDD

w jakich godzinach sa gm`mi ??nie chcem kolejny raz dostac bana

Opublikowano
#UWAGA#

WSZYSTKIE GODMODE BANUJĄ.

dziękuje xD

Juz spatchowali?

Jestes pewien ze "WSZYSTKIE" sa wykrywalne?

Nawet z .WZ Edit?

Jeśli jesteś wśród osób które mają w opisie coś o muzyce, to

Wypier*****!

Opublikowano

Co do pytanie @up2x

Gm na EMS jest w godzinach od 6:00 rano do 13:00 potem od 13:00 do 0:00, a potem od 0:00 do 6:00 rano. Czyli masz jakieś kilka sekund bezpiecznego cheatowania pomiędzy przejściem :).

Opublikowano

Chu** a nie kilka sekund ;] wczoraj od 19-24 hakowalem i o 24 zlapale bana

dzis od 10-15 hakowalem i o 15 dopiero ban ;/ zaczne na gms hakowac ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...