Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Niewykrywalny] Tezjin Trainer Ems V65

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TRZEBA POCZEKAĆ NA NOWEGO BYPASSA!:

Nie odpowiadam za to, co się stanie jeśli użyjecie tego programu, bany, wirusy.

Dlatego, najpierw zobacz skan:

Skan!

Dodam, że mi się nic nie dzieje.

A opis programu najlepiej pokażę tutaj:

05361271180898404177.png

Grając w EMS mogliśmy zauważyć teleportujących się graczy, właśnie ten program to nam pokazuje.

Jak uruchomić ?

1. Odpal TezJin Trainer.exe - pojawi Ci się okienko 'Please Open Maple Story'.

2. Odpal Maple Story normalnie :). Bot się włączy automatycznie.

3. Miłego Hakowania.

Download: http://www.speedyshare.com/files/25195563/Tezjin.rar

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Fail. Poprawione.

@Down

To źle? XDDDD

Ja nabiłem 3X i nadal bana nie mam, a bota używam ok. 4 godzin już.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

xD. Aciek ty to zawsze poprawisz mi Humor :).

Acha mój kumpel dostał bana jak zwykle... w okolicach 4x lvla.

Opublikowano

Testowałem większość, działa. ;) Ok. 82%

Opublikowano

Mam kompa z bratem ten cisnie w tibie a ja w mapla wiec sie nie czepiaj sciaglem odnowa Trainera i kurde dalej to samo help pliss

h6IduA1.png

Opublikowano

Robie wszystko zgodnie z instrukcja i dostaje dc jak wlaczam maple . na screenach w dolnym lewym rogu pisze bypass ACTIVE u mnie jest INACTIVE a robie wszystko zgodnie z instrukcja. probowalem przez injector w pierwszym wybieralem proces maple a w drugim tezjin trainer.dll i tak jak w instrukcji w tym temacie poprzez wlaczenie bota potem maple i bot sam sie uruchamial . prosze o pomoc a nie odpowiedzi typu jaki noob naucz sie korzystac z injectora jezeli to bypass to prosze o link i skana z gory dzieki zyczliwej osobie

Pomocnik
Opublikowano

Robie wszystko zgodnie z instrukcja i dostaje dc jak wlaczam maple . na screenach w dolnym lewym rogu pisze bypass ACTIVE u mnie jest INACTIVE a robie wszystko zgodnie z instrukcja. probowalem przez injector w pierwszym wybieralem proces maple a w drugim tezjin trainer.dll i tak jak w instrukcji w tym temacie poprzez wlaczenie bota potem maple i bot sam sie uruchamial . prosze o pomoc a nie odpowiedzi typu jaki noob naucz sie korzystac z injectora jezeli to bypass to prosze o link i skana z gory dzieki zyczliwej osobie

Jakbys czlowieku czytal na ccplz temat o tym trainerze to wiedzialbys ze trainer tezjina ma w sobie bypassa... a to ze ja scigam o winjecta to popatrz stare posty ludzi i sam do tego faktu dojdziesz bo bylo w huj pytan jak uruchomic danego trainera chodzilo TYLKO I WYLACZNIE O WINJECTA ! ! !...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

przepraszam zwykle niedomowienie uzywalem WINJECT a nie INJECTOR moja wina...ale robie wszystko zgodnie z instrukcja jak w tym temacie przez odpalenie bota i potem MS i przez winject tez probowalem i dalej bypass inactive . pytam bo napewno wiecie wiecej odemnie na temat trainerow i prosze o pomoc a nie "szukaj sobie sam"

Opublikowano

Ale... Bypass już jest w programie wbudowany. Automatycznie się włącza.

Opublikowano

ja robie to tak

1. wlaczam maple

2. wlaczam winject

3. wybieram proces maple wpierszym oknie a w drugim tezjin.dll

4. inject odpala sie trainer i wyskakuje THERS NEW VERSION OF TEZJIN...WOULD U LIKE TO DOWNLOAD IT

5. wciskam nie

6 wyskakuje could not activate the HSCRC bypass .please make u sure u have lastest version of this program

i nie wiem juz o co chodzi i co zrobic

Opublikowano

dopisz , że to hack z ccplz.net

a wątpię , że tezjin dał ci zgodę na rozprowadzanie po forach :)

@Down 2 edytuj posty .. nie pisz 2 :s

Pomocnik
Opublikowano

przepraszam zwykle niedomowienie uzywalem WINJECT a nie INJECTOR moja wina...ale robie wszystko zgodnie z instrukcja jak w tym temacie przez odpalenie bota i potem MS i przez winject tez probowalem i dalej bypass inactive . pytam bo napewno wiecie wiecej odemnie na temat trainerow i prosze o pomoc a nie "szukaj sobie sam"

ale winject a injector to to samo >.< tylko ze injector jest bardziej rozbudowany i mozesz sobie wybierac w zaleznosci od injectora mowie teraz o gpmii i mozesz sobie w nim wybierac jakie naraz ma ci wczytac pliki dll... wiec ten post o niedomowieniu to tylko okazuje twoja glupote... teraz to na bypassa nowego czekajcie przez tego server checka :s

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...