Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja.

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początkowa faza naszego projektu już za nami.

Serwer stoi,ma 12 slotów.

IP : 92.43.119.231:27262

Teraz serwer będzie only Steam,lecz w końcowej fazie naszego projektu będzie to prawdopodobnie Steam+NonSteam.

Wszelkie dyskusje dotyczące serwera w tym poddziale.

Dziękuję,

Miłej gry.

Opublikowano

Pyt. Jaki to będzie serwer FTP 4FUN ? Ile będzie stał i czy będzie nabór na adminów ??

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Niestety nie wbiję... mam NS nie wiem kiedy Steam...

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Niestety nie wbiję... mam NS nie wiem kiedy Steam...

Mniej/więcej miesiąc i będzie ns/s, także trzeba uzbroić się w cierpliwość. ; >

Opublikowano

Trochę mało graczy tutaj.

Jbc. pisać mi na steam diablo23011

Na razie ustalamy godziny, w których jest nas więcej. Jak wejdziesz na chybił trafił to ciężko, żeby było nas sporo.

Opublikowano

Ehh serwer only steam na "serwerowni" która nie dawno powstała? niby jak chcecie graczy przyciągnąć tym

lepiej się szybko postarajcie o s/ns wtedy ja wam pomogę go rozkręcic

jak by co ja mam steam, nick:

iPlayCSteam

;]

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Ehh serwer only steam na "serwerowni" która nie dawno powstała? niby jak chcecie graczy przyciągnąć tym

lepiej się szybko postarajcie o s/ns wtedy ja wam pomogę go rozkręcic

jak by co ja mam steam, nick:

iPlayCSteam

;]

Jakość, nie ilość. Serwer dobrze się trzyma bo bez reklam codziennie siedzi jakieś 4-6 osób przez kilka godzin.

Opublikowano

@Up

Bo nie potrafisz czytać.

Na razie ustalamy godziny, w których jest nas więcej. Jak wejdziesz na chybił trafił to ciężko, żeby było nas sporo.
Opublikowano

Wystarczy wejść na serwer i po chwili już ktoś jest. Więc nie narzekać, że nikogo nie ma jak patrzycie tylko przez menu ;o

Opublikowano

Wystarczy wejść na serwer i po chwili już ktoś jest. Więc nie narzekać, że nikogo nie ma jak patrzycie tylko przez menu ;o

no raz to czekałem na luzi to wbijaly jakies noobki co po jednym kilu ich już nie było ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Może nie 8, ale w granicach 15zł na allegro. ;p

Ja kupowałem na RzeZni dałem 17zł+opłata na poczcie, w ciągu 2 dni otrzymałem keya ;D

po 9.90 są, robisz przelewem (akurat w moim banku +0.50gr) i po chwili masz kej.

Opublikowano

Rusz Mounthainsa albo znajdź grafika żeby zrobił banner to się rozkręci.

Opublikowano

Grafików napewno jest sporo na forum. Tak Sxe to gówno tak nazywajac czitów na sxe jest pełno. Zapewne wiekszosc graczy to będą użytkownicy forum dlatego lepiej zrobic po jakimś czasie serwer na tylko platformę steam nie jest to duży wydatek 8-15 zł a znając użytkowników i ilośc czitów na serwerze platforma steam musi byc jeżeli serwer ma byc dobry, bez czitów itd.

Opublikowano

Grafików napewno jest sporo na forum. Tak Sxe to gówno tak nazywajac czitów na sxe jest pełno. Zapewne wiekszosc graczy to będą użytkownicy forum dlatego lepiej zrobic po jakimś czasie serwer na tylko platformę steam nie jest to duży wydatek 8-15 zł a znając użytkowników i ilośc czitów na serwerze platforma steam musi byc jeżeli serwer ma byc dobry, bez czitów itd.

Ciągle jest Steam..

Opublikowano

Raczej pieprznął, a Wojtasa nie było ;d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...