Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kasa W Metini2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanko, czy jeśli postać z np. 20 - 30 lvl będzie miała przy sobie z 50 kk yang to dostanie bana ? za posiadaną ilość yangów ? Kolega mówił, że jest jakiś limit co do danego lvl, ile można mieć yangów przy sobie. To prawda czy ściemniał ?

pzdr i czekam na odpowiedzi, poleca + oraz - ( jak kto woli )

RMCF

Opublikowano

Siema

Mam pytanko, czy jeśli postać z np. 20 - 30 lvl będzie miała przy sobie z 50 kk yang to dostanie bana ? za posiadaną ilość yangów ? Kolega mówił, że jest jakiś limit co do danego lvl, ile można mieć yangów przy sobie. To prawda czy ściemniał ?

pzdr i czekam na odpowiedzi, poleca + oraz - ( jak kto woli )

Okłamał Cię przecierz jak duże lv nie chcą by im czas leciał i dają 1lv na sklep i tam maja około 100kk i nie mają banów. Nie bój się nie dostaniesz bana :)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

Jak bys wiedzial to czasami jest prowadzona akcjia przeciw yang farmerom i wtedy sa banowane konta do 15 lvl z duza iloscia yang

2149k6b.jpg
Opublikowano

Chodzi mi właśnie o takie akcje, co wspominał 2 x up, bo mam sklepik i nie wiem czy można trzymać tam spokojnie kasę, a z dania na dzień rośnie kasa ;) i aby mnie zastała niemiła niespodzianka, że loguje się na sklepik a tam piszę, że twoje konto zablokowane ... :D

Hmn... jeśli jest prowadzona, akcja do +15 lvl to wystarczy wyexpić sklepik do 20 + i spokój już ...

Gram na s25

RMCF

Opublikowano

kasę łatwo mieć w metninie2 wystaczy latac za metkami

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

@up ja wiem jak mieć duzoooooooo kasy :D ale chodzi mi o to aby później nie dostać bana jak będe miał z 100 kk itp... ale już wiem o co chodzi ;) danke za info :)

RMCF

Opublikowano

Ja mam postać 28lvl i mam sklep z 1lvl tam mam teraz około 50kk (wczoraj było 120kk) i jakoś nie dostałem bana a mam pare takich kont od 20lvl-a i kasa jakoś leci na wszystkie dropki mam tylko 1 sklep wątpie żeby za takie coś banowali...

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...