Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Cheat]Auto Pickup By Me

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EmpiroS raport... I po chuj kłamiesz, że działa na nim DH? DH nie działa na botach, które wciskają cały czas "z". Oby Cię kurwa zbanowali... Kłamców na tym forum jest więcej od Cb. Pozdrawiam normalnych użytkowników.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jaki oszołom to wciska tylko zzzzzzz i tyle ;/ po co dodajesz jakieś gówno

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@Krycha coś sie nie podoba nara a nie spamisz mi tutaj

@UP dodaj HS ze stronki

Przepraszam Cię bardzo. Mój post to spam? Haha! Twój temat to jest jeden wielki spam! gówno napisane w AutoIT i happy! Podnieciłeś się, że zrobiłeś bota w AutoIT? Tak? Dziękujemy bardzo a bota zostaw sobie. Jak mod uważa, że to spam poproszę warna, ale każdy ma prawo by wyrazić swą opinię na dany temat. Od tego jest forum. A takich popieprzonych tematów jest masa...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@UP metin2mod.tk

@2xUP to nie jest napisane w AutoIT ....

@3xUP Debil ....

@5xUP daj linka

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

EmpioS coś tu nie gra. Zrobiłem sobie pt z noob charem i git. Wylogowałem się tym noob charem, naciskam start na Twoim pickupie, wyrzucam 1 yang i nie podnosi ;/ A jak naciskam klik to metek się wyłącza wyskakuje błąd hack detect.

Opublikowano

Wgraj net.Framework 4.0

on ma XP wiec musi wgrac .Net-a 3,5

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Automatycznie wiadomość systemu.

Temat został zarchiwizowany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...