Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak Zmienic Ip

AllCo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jakos nie moge znalesc jezeli jakis znalazles to podaj go tu bo ja nie moge obejsc obojetnie jakie konto nei wpisuje jak mi sie gra wlaczy wpisuje login i haslo i wyskakuje nawet na nowo zrobionym kacie you have baned

Opublikowano

NAJPROSTSZY SPOSÓB JAK ZMIENIĆ IP!!!

Wyłączasz i włączasz rutera, livebox-a czy co to tam masz... nie działa jak masz taką małą cegiełkę podpinasz do jednego kompa...

A jeżeli nie działa to programiki są... Niektórzy już podali programiki...

Zawsze resetuje internet kiedy mi wyskoczy limit na np. Seans23 albo ekino bo nie chce mi się czekać ileś tam minut (50 czy tam 70... ;p), po obejrzeniu 75 min...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

NAJPROSTSZY SPOSÓB JAK ZMIENIĆ IP!!!

Wyłączasz i włączasz rutera, livebox-a czy co to tam masz... nie działa jak masz taką małą cegiełkę podpinasz do jednego kompa...

A jeżeli nie działa to programiki są... Niektórzy już podali programiki...

Zawsze resetuje internet kiedy mi wyskoczy limit na np. Seans23 albo ekino bo nie chce mi się czekać ileś tam minut (50 czy tam 70... ;p), po obejrzeniu 75 min...

To sprawdza się tylko na zmiennym IP .

Na stałym nie .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...