Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy chce się zalogować na nexonie to wyskakuje jakiś komunikat your sign in is invalid... czy jakoś tak. Podaje te same passy, na które się zarejestrowałem.

Proszę o pomoc, ponieważ bardzo bym chciał zagrać w tą grę, bo WR już mi się znudził

Opublikowano

Żeby już nie zaczynać nowego tematu mam pytanie dlaczego po każdej rundzie w CA wywala mnie do windowsa i czy da się temu jakoś zaradzić abym po rundzie nadal był w grze??

Znawca
Opublikowano

Może masz za słaby komp? Spróbuj przeinstalować. OMG dawid jak się gówno znasz nic nie pisz ok? EU - Europe, czy Polska znajduje się w europie? TAK, nie trzeba proxy do EU dla nas

@2x down, no to sprawdź ;p

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Duszek Warn za promowanie Stron tymu bux i za nieznajomosc regulaminu.

Opublikowano

@Up

lol... - ma to w sygnie a nie w poscie ale dobra...

@topic

Podaj jeszcze szybkosc lacza - moze masz po prostu wolnego neta...

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Altair a ty też chcesz warna przeczytaj sobie: Regulamin a dokładniej Sygnatury Punkt 1.

Opublikowano

@up

Sygnaturami zajmują się admini. Piszesz do admina, admin daje warna/bana i usuwa sygnę.

Ty może też przeczytaj reg. dot. sygnatur.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

@down

200px max.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Znawca
Opublikowano

@Up Ja widzę u niego w sygnie tylko 4 wersy

@Duszek to ściągnij jeszcze raz z nowego źródła, wyłącz antywira i wszystkie zbędne programy. Poszukaj też coś na google.pl lub na ich forum, może coś znajdziesz

• Dodaj nową pozycję...