Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyloger?

Homster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sie zapytać jakich programów używacie do skanowania kompa pod katem keylogerów? I który uważacie za najlepszy.

Potrzebuje jakiegoś naprawde dobrego :]

usunieta by MIKE

Opublikowano

hehe nie jestem pewny czy mam, a skad to tym bardziej :mellow: masz jakiegos dobry program?

usunieta by MIKE

Opublikowano

Moze mi nie uwierzysz, ale nie posiadam zadnego antywirusa. Wszytsko co sciagam sprawdzam na stronach typy virusskan.

Opublikowano

polecam kasperskiiego 7.0 lub avast 4.7 home edition.. sa tak czule ze najmniejszy virus nie przejdzie.... uwaga nie stosuj obu naraz

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Jeśli chodzi o keyloggery to takiego "domowej roboty" nie wykryjesz za nic

Co ty czlowieku mowisz? avast 4.7 wykryje kazdego najmiejszego wira sparwdzalem to bo zrobilem malego trojana i wykryl a tak majstrowalem przez rok zeby nie dalo sie wykryc a jednak avast wykryl ale programy typu NOD nie wykrywaja :)

Opublikowano

avast 4.7 home edition to ci wygryje nawet najmniej podejrzany plik.. np. bawilem sie keidys w tronaju.. wlepilem czaste w inny plik ( czastka miala ok. 3 bajty) i moj avast znalazl..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ta... tak jak panda, prawie wszystkie pliki jakie skanuje (czyste ofc) daje ze jest podejrzany.

Pozatym owszem da sie... osobiscie mi sie udalo zrobic polaczenie serwera z trojanem ze nic na virustotal.com nie wykrywalo.

@up: 3 bajty? impossible

Opublikowano
@up: 3 bajty? impossible

otoz plik z trojanem zamien na plik .reg nastepnie w notatnik i znajdz kod odpowiadajacy za dzialanie trojana.. np. wylapanie kasel.. nastepnie tytnij go i wklei do nowego notatnika.. plik zapisz np. jako test.reg ... to .rego to format pliku.. no i potem skanuj ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja uzywam kombinacji Avast + AVG Anti-Spyware, ale wiekszac czasu sa one wylaczone bo czasami przymula kompa, a gdy sciagam cos podejzanego to skanuje na virustotal.com

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
otoz plik z trojanem zamien na plik .reg nastepnie w notatnik i znajdz kod odpowiadajacy za dzialanie trojana.. np. wylapanie kasel.. nastepnie tytnij go i wklei do nowego notatnika.. plik zapisz np. jako test.reg ... to .rego to format pliku.. no i potem skanuj wink.gif

zeby plik mial 3 bajty, musial by miec 3 znaki wiec nie wiem jak Ty chcesz w 3 znakach cokolwiek przechowac.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kasp Kasp ale Najlepiej IS :D (KIS - Kaspersky internet sekjurity :P) wiecej ma opci od zwyklego kaspa + FF i jest najlepszy moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...