Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium I 5 Slot

djziomuss21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kupując premium gold na 3 dni można w jakis sposób wykupić jeszcze 5 slot? Bo z tego co wiem w gold jes za darmo i nie można wykupywac, dlatego się pytam czy jest jakiś sposób. I czy można gdzieś dostać premium bronze na 10 dni lub mniej?

Opublikowano

Co do premium gold jeśli chcesz mieć slot na więcej niż 3 dni to się niestety nie da

A co do bronza to chyba nie ma 10 dni i poniżej jest tylko na 30 dni

Opublikowano

Proste UP nie masz racji.... Kupujesz Gold 3day. I po zalogowaniu do gry wchodzisz do Item Shoop zakładka px i tam szukasz 5th 30days PS 22k dinarow :D ja tak mam :D

Opublikowano

@up to ty nie masz racji ja też mam golda na 3 dni i nie da się kupić osobiście sprawdzałem i wyskakuje info że mam już 5th slot i nie moge go zakupić

Opublikowano

2xUP Nie masz racji , tak jak kolega nad tobą napisał mając premium golda na jaki kolwiek okres czasu nie mozna dodatkowo dokupić 5 slotu .

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

NIE DA SIĘ NA PREMIUM GOLD BO TAM DOSTAJESZ 5 SLOT AUTOMATYCZNIE 5 SLOT MOŻNA KUPIĆ TYLKO W SILWER I BRONZE I NIGDZIE WIĘCEJ !!!!!!!! ZAMKNĄĆ

Opublikowano

5th Slot w Item Shopie da się kupić tylko na Silverze i Bronzie, na żadnym z Goldów nie.

Bronze na 10 dni nie istnieje i nie istniał.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

nieda się kiedyś próbowałem jak jeszcze na 1 dzień były premki

mod zamknij bo spamik

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...