Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest ? ...

Wirrmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logowałem się na każde konto długo czekam i nie ma serwerów tylko takie tło jak się włancza WR

Opublikowano

Musisz po prostu poczekać ja też tak miałem i po jakimś czasie będzie działało

Jednym z powodów sa lagi jakie możesz mieć

Ale wystarczy poczekać

Opublikowano

Ja mam gorzej gdy wlanczam grę okienko z start game swieci sie na szaro ... czekam problem wystąpił przed chwilką .Musze wam sie pochwalic dostałem promo na aw70f czy jakos tak ta najlepsza snajperke ^^

Opublikowano

Mam taki sam proble a okienko jest na szaro. Dodam że nie urzywam przy tym hacków i mam wyłączonego antywirusa.

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

0eecdb6a03b742599a52873071f88d24.0.gif

Opublikowano

Ja też tak miałem a gdy wyłączyłem WR to się wgl. nie atchuje gra i nie idzie jej włączyć , może coś robią teraz na serverze ... Ale trzeba poczekać to zaraz minie..

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Ja mam gorzej gdy wlanczam grę okienko z start game swieci sie na szaro ... czekam problem wystąpił przed chwilką .Musze wam sie pochwalic dostałem promo na aw70f czy jakos tak ta najlepsza snajperke ^^

Ja mam to samo co ty niegoge dac game start;/

Opublikowano

ja mam tak że HS się nie ładuje ale zaraz to minie możę te lagi usówają bo są straszne

Opublikowano

Mam nadzieje że to szybko minie i zdąże pograć przed pierwszą

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

0eecdb6a03b742599a52873071f88d24.0.gif

Opublikowano

Odpowiedz do wszystkich z tym problemem ja miałem to samo wczoraj że przycisk start był na szaro a jak się pojawił to HS ładował się kilka minut a potem gra się nie włączała poczekałem trochę i wszystko śmiga jak należy

Wykażcie odrobinę cierpliwości

Edit: Teraz i ja mam już ten problem że serwery się nie pokazują może robią chapter 3 heh ale to tylko nadzieja trzeba czekać

Opublikowano

jak up`y mam tak samo naciskam game start i wpisuje pasy to pole servow ale serwow brak

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek tekstu).

Opublikowano

a teraz to nawet start game jest szare .... a ok już działa ale nadal serwów nie ma tylko pole

Opublikowano

mi sie ładuje HS do dwóch kresek i tak sie ładuje i ładuje i ładuje i ładuje i ładuje i ładuje i ładuje i ładuje............ I chyba się zacieło... -_-

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

@2up chyba ma racje juz miesiac po hallowen więc dobze bedzie usunąć

teraz czekać na święta xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek tekstu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...