Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że było dużo tematów odnośnie tego problemu, jednak czytając je, nie znalazłem jasnego rozwiązania. Gram na wersji 1.3a. Przy wyborze postaci wywala mnie do pulpitu. Do wczorajszego wieczora wszystko działało dobrze, a dziś rano są crashe. Niektórzy pisali, że winą jest przepełnienie serwera, ale przecież wczoraj o 19 zalogowałem się normalnie (przez bota).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

A jak się logujesz - wybierasz postać - to ona się wczytuje ?

Jeżeli tak, a twój char jest przy Hotan (czyt. Guild Storage - most) to masz bana :)

Jeżeli nie to sprawdź czy Windows nie zainstalował jakiś aktualizacji i może zablokował silka.

Opublikowano

Ja też łapie crashe przy wbijaniu w ciągu 30 minut dostałem ok 20 crashy ;( wszystko chodziło na tygodniu a na weekendzie lipa od wczoraj wbić nie mogę z powodu crashy

Viviene.pngBrokenHeart_.png
Opublikowano

A jak się logujesz - wybierasz postać - to ona się wczytuje ?

Jeżeli tak, a twój char jest przy Hotan (czyt. Guild Storage - most) to masz bana :)

Jeżeli nie to sprawdź czy Windows nie zainstalował jakiś aktualizacji i może zablokował silka.

Nawet nie zdążę zobaczyć postaci, crash od razu. Byłem w dh przy tp, więc bana raczej nie dostałem, i nie pobierałem żadnych aktualizacji i windows nie zablokował silka.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up

Wbij bez bota, wyjdź poza miasta i spróbuj wbić na bocie.

Czasem też przy wchodzeniu na postać dostajesz dc jakby był ban czy coś, za którymś razem wejdzie prawidłowo

@jibril246

Polecam opowieści z tematu Pilot'a z crackiem do db-bota 1.3a, tam masz odpowiedź

10465336176777382411.png
Opublikowano

@up

Wbij bez bota, wyjdź poza miasta i spróbuj wbić na bocie.

Czasem też przy wchodzeniu na postać dostajesz dc jakby był ban czy coś, za którymś razem wejdzie prawidłowo

@jibril246

Polecam opowieści z tematu Pilot'a z crackiem do db-bota 1.3a, tam masz odpowiedź

Nadal wywala, a próbowałem kilkanaście razy

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

mnie juz to wkur... podobno to jakis bug pisalo na stronie u nich ale ile oni to moga naprawiac programisci za dyche ... tylko sobie weekend trace na wbicie lvl bo pogoda do dupy... i nie ma co robic

Opublikowano

To wina srproxy, ja popróbowałem i za którymś razem poszło. Ale mam inny problem. Po zabiciu innego moba wyskakuje mi "invalid target" i bot staje. Może ktoś pomóc :D

@down

po dzisiejszym restarcie, tylko problem z tym targetem mam :/

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up wina proxy ? a za ktorym razem ci poszlo ja juz od wczoraj rano próbuje i nic ... i dzis tez caly dzien wbijam ....

Opublikowano

mnie juz to wkur... podobno to jakis bug pisalo na stronie u nich ale ile oni to moga naprawiac programisci za dyche ... tylko sobie weekend trace na wbicie lvl bo pogoda do dupy... i nie ma co robic

zawsze po restarcie trzeba "odczekac" 30 min - 1h :) bo bot po prostu nie dziala. nie wiem musi mocy nabrac czy cos xD