Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie Na Piracie

Astvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstanie coś takiego jak AlterIWNet, tylko przeznaczony dla graczy Black Ops. NTAuthority już nad tym pracuje, UP podał stronę na której będą pojawiały się newsy o projekcie.

Opublikowano

ja już normalnie w COD BO gram na piracie tylko nie mogę przez neta dlatego też czekam na jakiegoś altera tylko dla BO:)

4566511400.png

Opublikowano

Ja wiem że da się grac na piracie bo sam gram.

Nie mówcie że sie nie da bo się da.

PS.jeśli nie wiesz oco chodzi ze steam to musisz skopiowac pliki steam i wkleic do folderu z black ops .

(tak u mnie trzeba bylo zrobic)

Pozdro i życze miłej gry ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

panowie mozna grac na piracie singla ,zeby nie lagowalo trzeba dołączyć patcha od skidrowa.

znalazłem patcha na multi ale nie umiem go uruchomic jesli ktos chce to prosze bardzo.

napisac jesli ktos odpali

------------------------------------------------------------------------------------------------------

x

Opublikowano

Call of Duty: Black Ops - spolszczenie (od El Amigosa), 47MB

Tylko napisy, polski dubbing do tej gry NIE ISTNIEJE. Skopiować do folderu z zainstalowaną grą. Testowane na angielskiej wersji Skidrow.

x

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Call of Duty: Black Ops patch/update 1 (13.11.2010) & crack update 1 (od Skidrow), 15MB

Testowałem, koniec z przycinaniem się filmików i lagami w trakcie rozgrywki. Wreszcie można normalnie grać.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...