Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allstar Publick Hack

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej gdzie wy tak a propo robicie to że np macie 13 lvl i tatio 2.00? I pokazany np sniper jest? Na jakiej stronie. A tak wogule co daje spectre bo nigdy nie wiedziałem

Opublikowano

miloslaw to sa sygnaturki ta po zatym bylo juz wilee tematow na ten temat wiec chyba opcja "szukaj" nie boli;) PZDR...

Osiągnięcia:

10 postów [|]

20 postów [|]

40 postów []

60 postów []

80 postów []

100 postów []

140 postów []

180 postów []

200!!postów! []

geremek3mz0.png

23396501ls9.png

NIE CHEATUJ NA POLSKIM SERWERZE!!!!!

24382.jpg[/url]

17939.gif

23531.png

22423.jpg

24825.png

stopnapinaczomuserbarlz9.gif

27623.png

28314.gif

28827.png

googluj468x60xb9.gif

23273.gif

18706.png

10480.jpg

2895.gif

Opublikowano

ja sie pytam gdzie to jest na jakiej stronie ćiemniaku a nie czy ten temat już był

Opublikowano

kwas: ty chyba nie przestrzegasz regulaminu, bo gdzie wejdę na twój temat, to każdego od chu** lub krytykujesz (wulgaryzm zostaw na później jak ci będzie naprawdę potrzebny...)

A hack działa, ale ja nie hakuje na hackach, bo co to za różnica czy mam 32:4 (na hackach) czy 12:0 (bez hackow) ?

Taki sam EXP, a ten Premium Gold daje 50% to to nic nie pomaga, bo to tylko Wizualnie, dostajesz tyle samo % jak bez hackach, tyle, że na hacku więcej kili tyle samo EXP-a, bez hackach mniej killi (trochę więcej EXP-a, ale uczciwa gra)...

I bez hacków masz pewność, że jesteś honorowym graczem i inni gracze bez haków będą cię szanować, a na hackach to nikomu nie pokażesz jaki z ciebie kozak (nie wliczając w to graczy szukających hacków), ale nawet hakerom nie pasuje, że hackuje z nadmiarem...

"Alea iacta est!"

Opublikowano
kwas: ty chyba nie przestrzegasz regulaminu, bo gdzie wejdę na twój temat, to każdego od chu** lub krytykujesz (wulgaryzm zostaw na później jak ci będzie naprawdę potrzebny...)

A hack działa, ale ja nie hakuje na hackach, bo co to za różnica czy mam 32:4 (na hackach) czy 12:0 (bez hackow) ?

Taki sam EXP, a ten Premium Gold daje 50% to to nic nie pomaga, bo to tylko Wizualnie, dostajesz tyle samo % jak bez hackach, tyle, że na hacku więcej kili tyle samo EXP-a, bez hackach mniej killi (trochę więcej EXP-a, ale uczciwa gra)...

I bez hacków masz pewność, że jesteś honorowym graczem i inni gracze bez haków będą cię szanować, a na hackach to nikomu nie pokażesz jaki z ciebie kozak (nie wliczając w to graczy szukających hacków), ale nawet hakerom nie pasuje, że hackuje z nadmiarem...

heh a bo stary wkurwiaja mnie takie ciecie co przylaza i pierdola farmazony ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...