Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1. Tworzymy skrót na Pulpicie

2. Pojawi nam się okno tworzenia skrótów

3. Tam gdzie pisze

"Wpisz lokalizację elementu" wpisujemy : shutdown -s -t XXX -c "YYY"

4. : W miejsce XXX wpisujemy za ile sekund ma się wyłączyć komp np. 120

5. : w miejsce YYY wpisujemy wiadomość jaka ma się wyświetlić ofierze np. To jest wirus.

Przykładowy wpis w miejsce lokalizacji : shutdown -s -t 120 -c "To jest wirus"

Porada:

Jak wpadniesz w to to wejdź:

Start > Uruchom > shutdown -a

Zamyka program (wpisz to)

Przykład:

VIP Hack WR

"Alea iacta est!"

Znawca
Opublikowano

OMG, to nie jest virus, tylko aplikacja, skrót do wyłączenia kompa. Kiedyś, dawno temu chyba był taki temat, poza tym jest to bardzo popularne. Nie spamuj, tylko pisz coś co jest trudno zrobić lub co sam zrobiłeś. Poza tym automatycznie przy uploadzie zmienia nazwę na shutdown.exe więc raczej się nie nabierze nikt.

P.S. Piszesz, że nie spamujesz, a często to robisz, tematy, o czym każdy wie lub może zobaczyć, poza tym choćby temat, gdzie dałeś linki do tematów, jeśli ktoś nie korzysta z opcji szukaj to nie wchodzi na takie tematy tym bardziej, więc wiesz...

Opublikowano

LOL ja takie cos robiłem już dawno kolegom :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

dobra ale nie wszyscy widzieli wszystkie filmy na youtube a wy tylko zniechęcacie ludzi do wstawiania czegokolwiek ;>

2006-2010

Znawca
Opublikowano

Ale to tylko działa na kompie, na którym zrobiliśmy, może, że ktoś się nabierze na nazwę "shutdown.exe" ..., a siebie raczej trudno nabrać i po co robić sobie...

Opublikowano

ja tez znam fajneg virusa, ale ten jest prawdziwy a nie sztuczny!

Jak sie wcisnie alt + f4 to sie aplikacja zamyka, niezłe nie?

... : A wg Ciebie virus to nie aplikacja?

@topic nie wiem co ma programowanie cheatow do tworzenia skrotow

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wirus zazwyczaj jest aplikacją ale aplikacja nie musi być wirusem...

... i wasze serwery zapłoną ogniem piekielnym gdyż zabezpieczenia ich są wątłe a podatność na buffer overfallowy ogromna ... i wasze routery zaprzestaną działania a niewiasty zaś będą nosić pakiety w kubłach tam gdzie zgrzytanie zębów, 403 i content forbidden.

Opublikowano

Ja tak kumplom robiłem, przychodziłem do nich, kumpel wychodził i mi to zajmowało jakieś 30 sekund? ^^

A później się dziwią otwierając aplikację i widząc odliczający czas i wiadomość:

"HA! Dałeś się kur*a nabrać noobie xDDDDD Komputer ci wyłączę zaraz :D Poczekaj aż skończę liczyć ;)"

Widok zgłupiałej miny kumpla - BEZCENNY xD

o.O
  • Dodaj nową pozycję...