Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim Grac Aby Sie Nienarobic

****LEO****

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim wbije szybciej 61lvl

• SZAMAN SMOK (BUFF)
      24
    • Ninja dagger (LUR)
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh Według mnie szybciej wbijesz dangerem bo smokiem se nie poexpisz bo trudno i ku są tańsze niż buffy smoka (przynajmniej tak jest na s13)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Jeśli już tak bardzo Ci się nic nie chce to bierz szamana smok czyli tzw. buffa. Tylko przyciskasz 1,2,3,4 i tyle. Jeśli satysfakcjonuję Cię taka gra to spoko nie wnikam.

Opublikowano

To tak graj szamanką smokiem czyli buffem. Podexp ja do tego 30 potem znajdz se jakiegoś chłopaka a on będzie cię expić a ty go buffować.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

kaleczyć?

chlopcze ja nie mam 40 lvl jak ty i sie podniecam jakims wojownikiem ktorych surka kladzie na skilla

chce szybko wbic lvl bo mi wlasnie dali bana permamentnie na 83 sure i chce wbic szamanem 70lvl zrobic wp 60 i do v2 na szpony

a po 2 moge sie zalozyc ze szaman z krytykiem na m i strzelakiem na G zjechal by rowno 70 woja

Opublikowano

kaleczyć?

chlopcze ja nie mam 40 lvl jak ty i sie podniecam jakims wojownikiem ktorych surka kladzie na skilla

chce szybko wbic lvl bo mi wlasnie dali bana permamentnie na 83 sure i chce wbic szamanem 70lvl zrobic wp 60 i do v2 na szpony

a po 2 moge sie zalozyc ze szaman z krytykiem na m i strzelakiem na G zjechal by rowno 70 woja

Miałeś sure 83 lv a pytasz się o takie rzeczy na forum? To takie 40 lvle by wiedziały... No coś nie wierzę Ci. A co do pvp wszystko zależy od abs mało kto ma na szamana stąd ich przewaga.

Opublikowano

kaleczyć?

A co chcesz zrobić? Szamana buffa..

Zacznijmy od tego. Jestem DZIEWCZYNĄ. I nie gram wojami tylko właśnie SZAMANEM.

Rzekomo wyexpiłeś surą 83 to i szamanem byś dał radę.

No niestety, jednym krytykiem wojownika nie wykończysz..Chyba, że byłby bez eQ to co innego. x)

Opublikowano

Lepiej ninja najlepiej dager mozesz doskonalic swoja postac i lurac tyle ze tu troche iwecej pracy bo buff to wkoncu tylko buff

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

Dokładnie. Szaman smok - buff. Dla takich osób jak Ty jest to odpowiednia klasa postaci.

A szkoda kaleczyć taką postać..

Za kogo Ty się uważasz? Myślisz że jesteś lepsza od innych i wszystko wiesz?

We wcześniejszym z postów też miałaś zastrzeżenia do ortografii kolegi i jakiś problem do niego. Jeśli masz okres to nas to nie obchodzi tylko gorzej jak go nie masz ;] Ale ogarnij się bo kozaków to tu dużo:)

Co do kolegi to jeśli naprawdę masz wielkiego lenia to Szamanka a jeśli chociaż trochę Ci się chce to Ninją iż przyjemniej się gra ;)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Tak jak Up

A jeżeli " miałes " sure 83 to szamanem nie sprawi ci wyexpienie do 70 Lv.

A co do pojedynków wojowników z szamanami jeżeli ktoś jest dobrym ogarniętym graczem to ma przynajmniej troche abs na szamana, bo tak jak mówie położyć wojownika to nie wyczyn

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...