Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Mw2 Oryginalny

.Mów Mi Panie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj nowego oryginalnego CoD`a MW2.

Chciałem zainstalować i wszystko okej.

Wpisałem cd-key ale patrze i zamiast się instalować z płyty, ściąga się poprzez steam.

A chciałem teraz pograć.

Dlaczego zamiast z płyty się instalować to się sciąga? ; //

I jak daje instaluj to ta sama sytuacja... Włącza mi się steam i znowu pobiera.

HELP !

Mam takie coś :

mmww.jpg

I to jak się do końca instaluje to wywala to :

mmww.jpg

Daje zakończ i nadal nie mogę grać.

Tylko wyskakuje mi to :

mmwwd.jpg

i ciągle stoi w miejscu.

HELP !

sygnaa.jpg

Opublikowano

yyy przy każdej grze korzystającej ze Steama musisz ją najpierw zakualizować...Przynajmniej tak mi się wydaje

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Bo jesteś idiotą, a mw2 ma 2 płyty...

Nie wiem jak mogłeś na to nie wpaść.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja pierdole, wkładasz płyty do napędu i instalujesz.

Btw, gratuluje zmarnowanej kasy na mw2.

RAsfepN.png
Opublikowano

@UP

Nie zmarnowanej bo mi się bardzo podoba -.-

A po drugie...

Wkładam jedną płytę i się instaluje jak na ss a potem się coś ściąga i nie prosi o drugą płytę.

A co mi da że włożę drugą płytę? o.O

sygnaa.jpg

Opublikowano

Ja bez problemu zainstalowałem Mw2, aczkolwiek z Bo miałem taki problem i 3h robiłem, lecz się udało.

Ten odinstaluj mw2 (w panelu powinno być) bo steam myśli, że jest już zainstalowane i jak zapuścisz jeszcze raz to powinno być git, albo niech pobierze kilka mega i wtedy próbuj.

Hmm mw2 nie jest do dupy, fajna gra jak się pizga w klanie czy czymś w lidze esl czy innej. Gdyby były serwery dedykowane to by była najlepszą grą z codów (alterIWnet to shit...).

Opublikowano

Miałem taki sam problem, rozwiązanie znalazłem na necie. Trzeba było utworzyć jakiś tam skrót od steam'a czy coś w tym stylu odpalało się go i normalnie instalacja szła. Dawno temu to robiłem dlatego już nie pamiętam jak to dokładnie szło.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Zrestartuj steam, zmień w ustawieniach steam język na Polski, do tego w ustawieniach gry jak można, to spróbuj zmienić na Polski.

Innym razem.

Opublikowano

Dziwie po co kupiłeś MW2, 100x lepszy Battlefield: Bad Company 2 albo Nowy Medal of Honor.

Co do rozśmieszył mnie ten temat. To logiczne że gra MMO musi się zaktualizować.

A co do języka to wszystko masz w ustawieniach, nie wiem czy to takie trudne do zczajenia. -.-

37397.jpg

Opublikowano

@UP

Czekać ? na co niby...

A po 2.. OPS to jedno wielkie gówno.

Fabuła do du*y, na MP ciągle wywala bo jak cheater wejdzie to całego serwa wywala.

Nie warto...

sygnaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...