Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Bo I Steam.

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otoz od wczoraj zaczalem grac w BO noi dzis 1 raz wszedlem na MP (multiplayer) i gralem tam ponad 2h noi zeszlem z kompa.

Caly czas gralem na nie aktywowanym steamie.

Teraz gdy weszlem niemoge dolaczyc do zadnego serwera( caly czas pisze Łącze)

1 Czy to byl jakis bonus ze moglem grac na nie aktywaonym?

2 Czy musze kupic steama czy to problemy z netem ( reset 10x wiec .. )

3 Na jakich steamach gracie? ( aktywny czy nie )

Za pomoc +/- .

Opublikowano

Nic tych zeczy. ja tez i ini tez maja problem ze nie moga poloczyc sie na serwer.... Nie wiadomo dlaczego....Ten cod to najgorsza czesci (chodzi o multi) same bledy jak nie lagi to nie mozna sie poloczyc na serwer..... n/c

Opublikowano

@2xup

po zakupie coda mozesz chyba stworzyc konto steam.. ja juz mam ale wiem ze sie chyba da<to oczywiste>

tez mam dzisiaj jakies problemy od 13 ze na server nie moglem wbic, zauwazylem nawet ze wiekszosc servov ma malo osob - wiec inni chyba tez maja problem, zaraz sprawdze czy dalej tak jest bo dopiero wrocilem

@up

gdzie ty bledy widzisz? patch wyszedl :]

laggow juz nie ma

sygna1o.jpg

Opublikowano

Też mam problemy z połączeniem, od rana. Ja tylko nie wiem co za farmazony ty pierdolisz skoro jak kupujesz Black Opsy to masz steama już, musisz tylko konto zrobić,bez tego nawet nie uruchomisz, Sam steam jest darmowy jako aplikacja, gry na nim-nie ...Często dzieci ceesa uważają że steam to CS 1.6...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Od godzinki udalo mi sie wbic na 2 serwery ale nic wiecej, jezeli chodzi o gre pierwszy raz gram w COD'a xD

Ale ogolnie mi sie podoba tylko ze duzo nie dociagniec :)

Opublikowano

Raczej naprawią, TreyArch dba o kurę znoszącą złote jaja :>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

U mnie to samo, do większości serwerów nie mogę wejść. Udało mi się wejść na z 5,6 serwerów, w tym rankingowy oficjalny (Treyarch #7 itp.). Ja mam jeszcze bonus, Od ok. 2 godzin wogóle nie wyszukuje mi serwerów (raz znalazło 1 do którego nie moglem dolaczyć). Wiecie o co chodzi? Być może jakiś patch ktorego nie pobrałem, pomoże? (kolega powiedzial mi ze tu na MPC jest jakis temat, w ktorym gosciu mial ten sam problem i powiedzieli mu zeby jakiegos patha ściągnął, więc pobrał i pomoglo)

Opublikowano

Niewiem mam to samo rano o patrze 8000+ serwerow .

Teraz czasami 5 pobiera -_-.

Albo sa full .

Albo jak jest ich wiecej to nie dzialaja. :angry:

EDIT: Omg wogole wszedlem na jakis serwer gdzie koles wszystko kontrolowal ..

Zmienial szybkosc chodzenia raz niedalo sie nikogo zabic tak szybko raz spowolnione tempo .. Wogole skonczony serwer dostalem 1127 3x wiecej niz normalnie czy 2x .

Troche dziwne wszyscy wyszli z niego ja tez wyszedlem i juz mi zadnego nawet nie pobiera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...