Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proszę o pomoc

miloslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up np ja =) Niektórzy lubią klimat który tworzą lagi, lubią tą niemoc kiedy idą po manasy albo blanki do mageguild... Wiedzą że moze ich teraz zabić wszystko, bo wczytuje się im obraz co 2 sekudy. Pociąga ich to ze mogą stracić coś w przeciągu 3 sekund, na co siedzieli przed kompem kosztem swojego zycia i rozwoju przez 6 godzin po nocy, tracąc tym samym na zdrowiu.

Na pewno nie przeszkadza to w robieniu runek i odnawianiu soulpoitsów. Adrenalina przychodzi dopiero gdy na ekranie pojawi sie Wisp albo player.. a jak potocznie wiadomo wszystko wyzwala emocje - adrenalina jak np serotonina ktora moze byc wytwarzana wewnątrz organizmu (np endomorfiny) wywołuje emocje.. które niestety uzależniają. Wiec nie prawdą jest że heroina i nikotyna (marihuana, nifuraksazyt, ambrosol, mukosolwan, flawamed itp itd) uzaleznia.. gdyz uzalezniają emocje jakie sie wydzielają na skutek tych że substancji. Kazda emocja zbyt często powtarzana uzalezni. --> wiec nie dziw się czemu ktoś kupuje kompa ze zintegrowaną kartą graficzną.

Przepraszam za ot ale musiałem sprostować sprawę bo:

Nie rozumiem kwestii działania tibii gdyż: raz da sie odpalić a raz nie.

W domu mam 3 kompy: laptop, pc1, pc2. Na laptopie tibia dziala tylko na Windows Xp, na 1wszym pc ktory spłonął działała tylko na Linuksie. A spłonął dla tego ze działała tam Tibia. Przedtem jednak działała na windowsie lecz od czasu gdy podłączyłem go pod monitor plazmowy o przekątnej 42 cale to przestało działać. Teraz siedze na kompie pc2 - moj najsłabszy komputer - procek pentium 333mhz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...