Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy Istnieje Takie Coś Jak Zoombie Mine Zobaczcie Na Fimlik Czy To Zwykłe Fak Czyli Debug Lub Zwykły Hacks ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś dziwnego znalazłem na youtube przed fimlikiem nawet nigdy o tym nie słyszałem i na nazwie fimliku pisało Combat Arms How To Zombie Mine! dopóki nie oglądnąłem fimlik myślałem że chodzi o to że gdy zoombie podejdzie blisko miny a nie nadepnie to rozwala minę słyszałem o tym ale o tym że jak zostawię minę jak jestem human i jak zarażą mnie lub stanie się zoombie i ktoś z humanów nadepnie to pada o to filmik czy to fake bo jeśli to mod na serio to sobie poszukam bo niewiem czy szukać tego modka jeśli to mod bo kiedyś był taki debug że jak szybko po zarażeniu rzucisz w humanów granat to padają fimlik jest z 2010 a chyba w 2009 usunęli ten bug ale filmik może być starszy tylko wrzucił później.

Opublikowano

teraz tego nie ma spójż na datę

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Coś takiego nie istnieje jeżeli wogóle istniało

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Kiedyś istniało, ale już naprawili.

Np jeżeli rzuciłeś granat i zaraz zostałeś zainfekowany, to on wybuchał i nijako zabijał twój stary team.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wow nieźle nigdy z czymś taki się nie spotkałem .

Pewnie dlatego iż ten bug występował za czasów gdy ja jeszcze nie wiedziałem co to CA

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...