Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Could Not Connection To Server

EasyXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z cs ... gralem sobie na deatchrunie i taki gosciu podal mi jakas komende i mi zablokowala sie kamera niemoglem ruszyc wiec poszlem z cs i weszlem na youtube i znalazlem taki

poradnik jak wlasnie to usunac i musialem wejsc w Start>Uruchom>Cos wpisac i zmienic.

I od tamtej chwili nie moge grac w cs'a gdy wchodze na cs'a pisze mi zebym podal kod aktywacyjny (gram na steam a na non steam to samo mam) wiec podaje i jest ok

ale gdy wchodze w serwery to za kazdym razem za ktorym chce sie polaczyc pisze could not connection to server ...

Na steam i non steam tak mam nawed jak reinstaluje cs to mam to samo help ! nawed patch nie pomaga ;//

Pomocy jak ktos pomoze jakos mu to wynagrodze !!!!!!!

Filmik : http://www.youtube.com/user/Kox453X2?feature=mhum

JAK KTOŚ WIE JAK TO NAPRAWIĆ NIECH NAPISZE W KOMENTARZACH WYNAGRDOZE TO NP SMS-EM NA SM ZA 11 ZŁ !

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

po 1 primo: nie ten dział

po 2 primo:google nie boli.na pewno ktoś miał już taki problem

po 3 primo:nie wyślesz smsa bo ty jesteś Polak mały i w dodatku Metina dziecko więc wątpie żeby w twym sercu było choć trochę chojności

po 4 primo:ludzie tu pomagają za free ew.+ ,- , 5*

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Hmmm.A może byś dał link do tamtego filmiku?Przez tego którego konfigurowałeś

Poszukujesz najlepszego bota do gry Metin2!?Jak tak to otwórz spoiler!

Link:http://www.speedyshare.com/files/25151650/Metin2_BOT_By_Crejzer.vbs

Opis:Witam.Przedstawiam wam całkiem dobry cheat do Metin2!Wystarczy że go wrzucisz do folderu z metkiem i odpalisz ;].Miła gra gwarantowana!Wykrywacz metków , łamanie haseł...Nie nabieraj się na inne!Ten cheat ma najważniejsze funkcje!Wykrywa metki , expbot , pije potki , itp!To tylko pare funkcji!

Podobał Ci się mój żart?:D Daj + ;p

Opublikowano

istnieją prawdopodobnie trzy źródła problemu.

-możesz nie posiadać najnowszych paczy, ściągnij v32 i zainstaluj go w folderze z grą.

-wchodzisz na mapkę, która mogła być źle pobrana, wejdź w folder z grą i ją usuń, a potem wejdź ponownie, mapka będzie się pobierać na nowo.

-odblokuj port 27021 w swoim firewallu, prawdopodobnie porty są zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...