Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Isro

Cimcikm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym sie spytac czy ma ktos całkowite spolszczenie Isro ?? chodzi mi koniecznie o qesty i wogle || CHODZI MI O GOTOWCA !!

Admin Cienia
Opublikowano
Prosze

Spolszczenie isro

@edit

Poza tym masz jeszcze przypięty temat

Czy na pewno dałeś mu na odpowiednią wersje? Bo jak coś nie będzie współgrać to będą mu errory wyskakiwać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja tam wole po angielsku....... po polsku przyda sie dla zielonych w angielskim....

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

miałem raz sro po polsku nawet wtedy cerba zabiłem i dość przydko to wyglądało :/...wgl jak mam sro po polasku to nie wiem co gdzie i jak klikac ;/ dla mnei jest to lipa:P

POzdro

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Admin Cienia
Opublikowano
miałem raz sro po polsku nawet wtedy cerba zabiłem i dość przydko to wyglądało :/...wgl jak mam sro po polasku to nie wiem co gdzie i jak klikac ;/ dla mnei jest to lipa:P

POzdro

Ok, fajnie wiedzieć ale naucz się nie robić 10 byków w jednym zdaniu. A sro po polsku to jeden wielki shit.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

kurde ludzie wy dalej nie rozumiecie mi potrzebne jest SPOLSZCZENIE a nie linki do stron gdzie jest spolszczony silka albo gdzie sa qesty UNDERSTAND ?? Jak nie to robicie niepotrzebny spam ...

Opublikowano
mi potrzebne jest SPOLSZCZENIE a nie linki do stron gdzie jest spolszczony silka

To czego ty wogle chcesz??

Jak nie potrafisz spolszczyc silka z pomocą podpiętego tematu to lepiej odpuść sobie ta gre.

Poza tym wiekszość questów polega na zabiciu iluś mobów lub zebrania danej ilośc itemow które wypadają z mobów.

Więc nie posiadają skomplikowanej fabuły bez której poznania nie jesteś w stanie wykonać zadania.

a ewntualne zdanie zdanie którego nie zrozumiesz można bez problemu przetłumaczyć za pomocą tej strony.

niewymiarowa sygnatura

• Dodaj nową pozycję...