Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Ominąć Bana Na Alterze (Ban Na Ip)

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poproszę o re-up

Znajdź w google bo nie mam na kompie(komp sie sypie...;/)

Co do sposobu to to działa na 110% ale nie połączysz się jak masz słabe łącze.

Jeżeli chcesz zmienić IP z poziomu systemu a nie przez taki program to nie zmieniaj w karcie sieciowej(jeżeli masz kabel) tylko w modemie(bezprzewodowym - jeżeli masz)

Dla tych co mają sieć kablową to pikuś bo wystarczy zmienić adres karty sieciowej a ci co mają modem bezprzewodowy(w tym ja xD) mają gorzej... Ale jest to możliwe bo jakoś gram a dostałem już 5 banów!

Więc niech nie pierdolą że nie działa, bo DZIAŁA! Jak chrzanicie że nie działa.. To Wam nie działa a nie wgl nie działa!!!

:)

Pozdro

Opublikowano

Podrzuć link jakis jeszcze raz najlepiej na przeklej.pl bo tam nie kasują z powodu nieaktywności...Wypróbuję zobaczę czy działa. Jak nie zadziała to i tak plus za chęć pomocy tym co nie mogą sobie pograć:)

15267810.jpg

Plus to Plus

Opublikowano

1.Ściągamy MacAdressChanger.

2.Wybieramy naszą kartę sieciową i zmieniamy jedną literę lub cyfrę MAC'a. Najlepiej zmienić ostatnią np. z 5 na 1. Cyfra nie może być większa niż 4.

3.Ściągamy SMAC 2.0. Wybieramy w tym programie naszą kartę sieciową i klikamy Remove MAC.

4.Jesteśmy odbanowani na XUID.

Musicie to robić po każdym włączeniu kompa....

Opublikowano

kabel i router

@edit

dobra ogarnalem, tylko podczas wlaczania gry wyskakuje jakis z errror z iw_22.iwd ;/ wie ktos o co kaman ?

@edit2

niby naprawilem ten problem z iw_22 programikiem iw22_fix, ale za to pokazuje ze jestem nadal zbanowany w grze ;/ Zaraz mnie kurwica wezmie...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Klikam connect on i uruchamia mi się jakas str do tego nie do otworzenia bo ma dziwny link o co chodzi?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...