Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Craftygeek Oraz Em2

barbarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż uważam, że Crafty powinien coś zrobić jakieś odszkodowanie ;D Dużo osób dokonało zakupu EM2 a po 2-3 dniach dostali blokadę konta... I jaki miało sens wydawanie 30zł ? Expiłeś wbiłeś fajny lvl, eq, Yang a tu wchodzisz i ukazuje się napisz Twoje konto zostało zablokowane. Crafty albo naprawcie EM2 żeby nie był wykrywalny albo spier***** z tego forum z Em2 ;]

Pozdrawiam i dziękuję za uwagę ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

twoj temat to spam :)

bylo takich pelno a on nie stworzyl sam easy :>

myslisz ze to takie latwe , sprobuj sam

czekamy na twojego bota , bocie :D

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Wiem on był jednym z twórców ;]

Wiem, że to nie jest proste być może dla osoby znającej się na tym jest to 10 min ja nie znam się na programach więc nie wiem ;]

Ja bota nie stworzę, ponieważ nie umiem ;]

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

małe zdanko dla idiotów crafty greek praktycznie nie stworzył wogule easy metina.Easy metin wzorowany był na chińskim chaku a to że zakapował to była jego praca i nic za to nie możę.

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

a jeżęli znnasz chiski to ogólnie powodzenai wyślij zaskarżenieXD

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

no i chuj ze bana dostali ich problem a ty sie chlopacze pierdolnij w golwe i idz spac a nie z takim gownem wyjezdzasz ciekawe czy tym bys odawal kazdemu po 30 zl a jest takich nubkow okolo 100 na tym forum sory wiecej powiedzmy 100 osob razy 30 zl wlasnie i co taki madry jestes

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Wydawało by się , że powinien lecz to jest bot.A jeśli kupujesz jakiegoś bota i go używasz to tylko i wyłącznie na swoją odpowiedzialność.Kupić EM2 to tak jak kupić bana na swoje konta.Jak em2 ominie hs (jeśli ominie...) to każdy kto zakupił powinien dostać 30 dni (w ramach zbanowanych kont) lecz wątpię , że coś w tej sprawie zrobią.Wniosek prosty , nie kupować ani nie używać (w free time) em2.

pIOuQ29.png

Opublikowano

nie spam tylko chlopak ma racje....JEZELI KUPUJECIE PRZEZ ALLEGRO MACIE PRAWO NAPISAC O TE CALE ODSZKODOWANIE. KIEDYS KUPILEM SM NA ALLEGRO I DOSTALEM BANA NA KONTO , KOLES KTORY MI JE SPRZEDLA MIAL PROBLEMY . ZATEM PROPONUJE SKONTAKTOWAC SIE PRZEZ EMAIL Z ADMINISTRACJA ALLEGRO/DOLACZYC NR AUKCJI I OPISAC SWOJ PROBLEM, ONI ZA CIEBIE ZALATWIA TE SPRAWE ;) BO PAMIETAJ ZE STRACILES COS WIECEJ NIZ BOTA(POSTAC I ITEMY)<-----I WLASNIE TEGO CHCIALBYS ZWROT

POZA , SPRZEDAWANIE NIELEGALNYCH OPROGRAMOWAN JEST KARALNE , ZGODNIE Z REG. ALLEGRO MOZNA TO ZGLOSIC ;))

@edit.

proponuje by zrobily to wsystkie osoby ktore potracily konta przez platnego Em2

Dawac " - " minusy

Opublikowano
BO PAMIETAJ ZE STRACILES COS WIECEJ NIZ BOTA(POSTAC I ITEMY)<-----I WLASNIE TEGO CHCIALBYS ZWROT

Itemy nie należą do ciebie tylko do firmy GF a ty tylko je od nich wypożyczasz . To o jakim zwrocie mówisz ?

Opublikowano
Itemy nie należą do ciebie tylko do firmy GF a ty tylko je od nich wypożyczasz . To o jakim zwrocie mówisz ?

o tak ale ty za to placisz swym cennym czasem i trudnosciami ...Kto Ci zwroci to , do czego doszedles zanim uzywales bota? No wlasnie....;)

Dawac " - " minusy

Opublikowano

Dobra ale weź się ogarnij .. No to po ch** kupywali? Cioty... Jakie odszkodowanie?! Kupują na własną odpowiedzialność i swoją głupote.. Żal mi tego co pisał ten temat...

Opublikowano

POZA , SPRZEDAWANIE NIELEGALNYCH OPROGRAMOWAN JEST KARALNE , ZGODNIE Z REG. ALLEGRO MOZNA TO ZGLOSIC ;))

@edit.

proponuje by zrobily to wsystkie osoby ktore potracily konta przez platnego Em2

O jakim nielegalnym oprogramowaniu mowa? Mylisz pojęcia chłopcze. Na allegro kupujesz w pełni legalnie abonament EM2 a nie sam program, który notabene ściąga się z netu za darmo, poza tym to nie posiadanie EM2 jest niedozwolone przez GF tylko wykorzystywanie go w Metin 2, gdybyś go nie używał, nie dostałbyś bana. Z punktu widzenia prawa, allegro niema podstaw do egzekwowania jakichkolwiek kar, wobec osoby która sprzedaje abonament do EM2. To jest podobnie jakbyś kupił przerobione PlayStation, to nie jest nielegalne, nielegalne jest posiadanie i sprzedaż pirackich gier na PS.

Opublikowano

Jak nie umiesz stworzyć bota to nie pisz, że to 10 min :) Bo chociaż piszę teraz free bota to książki z C++ mam cały czas pod ręką a dwie aktualnie otworzone :)

Co do rekompensaty to w poniedziałek jest konferencja, jak będzie jakaś decyzja to się dowiecie :)

(nie miałem internetu od środy :()

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Używasz bota i musisz mieć tą świadomość, że ban może zostać nałożony na Twoje konto.

Więc o jakim odszkodowaniu mówimy? -.-

PODZIELAM to ryzyko z którego każdy jest świadom jakie mogą wyniknąć konsekwencje .

Opublikowano

Kupujesz bota wiec chcesz go używać.

Kto ci każe??

sygna2t.jpg

Nie bądź cham daj plusa :P

Opublikowano

Nie no trzymajcie mnie bo nie wytrzymam z takimi dziećmi.

1 sprawa: To że dostałeś bana to jest tylko TWOJA wina. Nikt ci nie kazał grać na hackach, a w regulaminie Metin2 jest wyraźny zakaz używania jakichkolwiek "wspomagaczy".

2 sprawa: Jeśli ktoś się męczy nad zrobieniem programu żeby ktoś inny mógł grać nieuczciwie i chce zarobić za swoja prace to nie ma obowiązku wypłacania odszkodowań bo to za co zapłaciłeś to ci dał. I na pewno nie było nigdzie napisane podczas zakupu:"Hack jest niewykrywalny, za wszystkie zbanowane konta ponoszę odpowiedzialność"

3 sprawa: Jeżeli ktoś się męczy w robieniu hacków (nie chodzi tylko o EM2) to za każde zbanowane konto przez tego hacka ma zapłacić tak??

Ludzie użyjcie czasami to coś co macie w środku głowy bo pobijacie rekordy własnej głupoty :angry:

Opublikowano

heh odrazu 1mln zlotych ci dadza odszkodowania co ty bys jeszcze chcial uzywales na wlasne ryzyko

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Jeżeli kupujesz to chyba zdajesz sobie sprawe że możesz bana dostać?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...