Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry mam pytanie co do poradnika by SYLV3RWOLF http://www.mpcforum.pl/topic/198267-tut-gdzie-expic/ nieznam paru słów:

1.co to znaczy DG Gzie to jest i jak tam mozna dojsć

cytat: (Idziemy do Python Castle, zbieramy eq na 90lv dla naszej postaci (oczywiście wcześniej biorąc quest w Draco na wejście do zamku), przy okazji zdobywamy EXP.

I po kolei expimy, gdy już zrobimy quest na wejście do zamku (Tomb of the Black Dragon) To wbijamy lvl tam (szybkoo leci) , na 110-120-130lvl idziemy do Maze, (na 130lvl możesz także już iśc do Ruin - Idziemy w Loa na górę - dalsza mapa, tam na lewo i na pagórek, tam NPC przeteleportuje nas, tam wbijamy nawet 160lv)

2. Expimy na DG Crespo do 115lv, potem idziemy do Aquarium (Z Draco możemy się teleportowac - Requies Beach 2, a tam do rybaka)

Tam wbijamy 130lv i lecimy do Ruin - do 160lv) mozecie to troche bardziej przetłumaczyc poniewaz ja niemam zadnego qlesta w draco mam tylko takie cos aby wejsc do Pytchon caste

Opublikowano

Dzieńdobry mam pytanie co do poradnika by SYLV3RWOLF http://www.mpcforum....ut-gdzie-expic/ nieznam paru słów:

1.co to znaczy DG Gzie to jest i jak tam mozna dojsć

cytat: (Idziemy do Python Castle, zbieramy eq na 90lv dla naszej postaci (oczywiście wcześniej biorąc quest w Draco na wejście do zamku), przy okazji zdobywamy EXP. Na środku Pyhton Castle znajduje się Dungeon - Takie coś w rodzaju kulki, która nas teleportuje na dodatkową mapkę - expi się tam na czas, z podziałem na rundy

I po kolei expimy, gdy już zrobimy quest na wejście do zamku (Tomb of the Black Dragon) To wbijamy lvl tam (szybkoo leci) , na 110-120-130lvl idziemy do Maze, (na 130lvl możesz także już iśc do Ruin - Idziemy w Loa na górę - dalsza mapa, tam na lewo i na pagórek, tam NPC przeteleportuje nas, tam wbijamy nawet 160lv)

Proszę

beztytuubtm.jpg

2. Expimy na DG Crespo do 115lv, potem idziemy do Aquarium (Z Draco możemy się teleportowac - Requies Beach 2, a tam do rybaka)

Tam wbijamy 130lv i lecimy do Ruin - do 160lv) mozecie to troche bardziej przetłumaczyc poniewaz ja niemam zadnego qlesta w draco mam tylko takie cos aby wejsc do Pytchon caste Yyyy, mleko? Od 115lv expisz w Aquarium do 130-145, wszystko jest przecież wytłumaczone, powiedz dokładnie czego nie rozumiesz, jest nawet tut jak po kolei zrobić ten quest.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

ok wielkie ale to wielkie dzięki za tutek ale jeszcze jedno mam pyanoko gram Azure Knightem ale niewiem jak pakować sataty mogłbyś mi powiedzieć?

Opublikowano

Ja zawsze jak gram Azurkiem to daje tak żeby miał pod najlepszą broń, a potem full HP, ale to zależy na jakim servie. Jak grasz na takich co dają 10 statów na 1 level to daj se tak 1K w STR , DEX pod broń a reszta w HP ew. STR na 1500. W SPR jak grasz Azurem nie ma poco ładować, najwyżej do 10 :)

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith