Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Aimbot Do Cod4

NONA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie że się podzieliles ale.

Dla bezpieczenstwa zrób skan . i powiedz czy undeceted screen . i ktorym klawiszem menu ;o proszę. bo niechciałym grac np z aimem tylko samo WH

30364378.png

Opublikowano

Wykrywalny przez PB czy nie?

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Normalnie odpalasz plik .exe, wskazujesz gdzie masz plik uruchamiający CoD4, odpala się gra i w grze F7 jak już pisałem. To tyle..

Opublikowano

Mam pytanie :P czemu pod dłuższym graniu i koceniu innych z tym 1-wszym hackiem nie idzie lvl w gore ?

Jak masz 55 lvl to normalne iż ci nie idzie 0.0

55 max

9368_gold.png

Opublikowano

Mam pytanie :P czemu pod dłuższym graniu i koceniu innych z tym 1-wszym hackiem nie idzie lvl w gore ?

Może grasz na nierankingowych serverach? Chociaż nie pamiętam czy na takich tylko się wyzwania nie robiły czy lvle też ;)

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

ja odpalam jest ta ikonka cod4 i bład wyskakuje tan aim jest na 1.0?

hmm ja mam wersje 1.7 i wszystko śmiga elegancko.

Mamy coś takiego jak '' Edytuj ''.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eeee... mi to nie dziala wlaczam pisze żebym naprowadzil to robie to grz sie wlacza i wyskakuje ze błąd

pomórzcie prosz

z góry dzięki <_< <_< <_< :mellow: :unsure: :huh: ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Łooo.Dzięki stary ;DStoje w miejscu z RPD np. a aimbot robi za mnie wszystko nawet noża używa gdy ktoś podejdzie do mnie ;)wyjebany w kosmos dzieki jeszcze raz.Masz odemnie big plusa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...