Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UPLOAD [14.01.09]

WINOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym żaden hack nie działa, nie wliczając w to VIP hacka.

Adeq: nie pasuje, bo haki zablokowane i teraz beczysz, ze ratio ci spanie...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Mi działa V.I.P jedynie wczoraj było raz wykrywalne i pisało Hack Detected i tak nie dostałem bana <joke>

Opublikowano

Wreście, może się to na chwile uspokoi bo to już była lekka przesada rozumiem cheat'y Ok... ale kur** bez przesady room od 0 do 100 Cheat, cheat, cheat i nie da się normalnie pograć..

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

wątpię w to wyczytałem że ten hack D3D VIP tu cytuję

hack will be updated today

czyli znowu będzie zadyma w WarRock

Opublikowano

I dobrze ze byl update, przynajmniej debile kurwa nie beda latac po kazdym serwie i nie napierdalac granatami ze nikt wogole nie bedzie mogl pograc nawet na hacku gdzie nie ma tych zjebanych granatow co napierdalaja jak pojebane

Opublikowano

i mam prosbe jeszcze nie robcie hack-ów z opk bo to jes wkurw****** a jak juz to hack-ujcie na germany albo na tukach

dhhh.gif

ZŁAP BANANKA :D

NIE UŻYWAJCIE BUGÓW/HACKÓW PRZECIWKO POLAKOM!!!

Opublikowano
wlazciena germany i hacczcie a nie na poland

Bardzo mądrze, kurwa. Przez takie myślenie niedorozwiniętych zjebów (jak Ty) teraz jest to co jest. Wyobraź sobie gówniarzu, że tam też są ludzie i też chcą sobie w spokoju kurwa pograć! Ale wchodzą takie niedorozwoje (jak Ty) czitują i potem Niemcy się mszczą, i tak na zmianę. Dajcie sobie kurwa siana! Właśnie przez takich ludzi (jak Ty) Polska wygląda jak wygląda - kraj wyniszczony, gdzie jeden chce na siłę drugiego prześcignąć głupotą (jak Ty) , a co drugi urodzony przed 1980 to agent SB (jak Ty)...

Moja rada:

Wyjdź na podwórko i pograj kurwa z kolegami z piaskownicy w bierki podwodne, a nie marnuj innym czasu. Wracam sobie ze szkoły, chcę się odprężyć, wchodzę sobie na PolandServer, a tu kurwa na każdym serwerze siedzi jakiś Niemiec i napierdala granatami.

Podsumowując:

Coś czuję, że długo tu nie pobędę, więc żegnam się z tą normalniejszą częścią graczy, którzy może i haxują ale dyskretnie i nie w sposób, który uniemożliwia innym grę.

• Dodaj nową pozycję...